Masáž nohou ve wellness aneb jeden z netrapnějších zážitků Jirky Hermana z Ulice

Masáž nohou ve wellness aneb jeden z netrapnějších zážitků Jirky Hermana z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se vlastně při masáži ve wellness centru stalo a jak jinak klidný a vyrovnaný major, Jirka Herman zareagoval? Byla jeho reakce přehnaná anebo byla vzhledem k okolnostem adekvátní vzhledem? 

Když Jirka Herman kývnul Gábině na nápad, vydat se zrelaxovat do wellness centra, jistě ho ani zdaleka nenapadlo, do jaké prekérní situace se tam dostane. To, že má tento policista při své práci přirozený respekt a že si zakládá na tom, aby si udržel roli tvrďáka, mu bylo tváří v tvář profesionální masérce zcela k ničemu. Ne každému může být masáž nohou příjemná, ale to, jaký vliv měla na Jirku Hermana, určitě nikdo nečekal. Natož sama masérka! A přestože se Jirka snažil změť svých emocí krotit, příliš se mu to nedařilo.

Nejspíš je na své nohy velmi háklivý a má na nich mnoho citlivých bodů, protože jinak si jeho reakci nedokážeme vysvětlit. Nejdříve ho masáž bolela, až skoro brečel a křičel bolestí. Po chvilce však zase brečel smíchy, jak ho to šíleně lechtalo. A musíme uznat, že kombinace těchto dvou emocí jistě není příliš příjemná.

Ne jednoho z nás by jistě rozhodilo, když by se nám během několika vteřin neustále střídaly tyto dva nepříjemné vjemy.  V takových chvílích, mohou být nepřiměřené reakce vlastně normální. Nemůžeme se tedy Jirkovi divit, že od neodbytné masérky nakonec naštvaně utekl.

Zvláště poté, co ji několikrát žádal, aby masáž ukončila. Ta však vzhledem ke svým zkušenostem, nejspíš nabyla dojmu, že si Jirka Herman jen vymýšlí a celou situaci zbytečně zveličuje a trvala na tom, že masáž dokončí. Výsledkem pak bylo, že byli oba naštvaní.

Kdo byl podle vás v právu? My si myslíme, že Jirka Herman. Přestože byla jeho reakce na masáž velmi zvláštní, masérka měla dbát na jeho přání a masáž ukončit. Pak by k žádnému zbytečnému vyhrocení celé situace nedošlo. Nebo měl být Jirka větší chlap a měl tuto situaci zvládnout lépe? Možná, jisté však je, že žádnou další masáž nohou už dobrovolně (pro dobro všech zúčastněných) nepodstoupí.

Zdroj článku:
  •  Autorský text