Diskuze

Nový vesmírný závod mezi Amerikou a Ruskem, tentokrát o natočení prvního filmu v kosmu

Nový vesmírný závod mezi Amerikou a Ruskem, tentokrát o natočení prvního filmu v kosmu
Ne, není to déjà vu. Sotva oznámil americký filmař Tom Cruise záměr natočit celovečerní film přímo na oběžné dráze, Rusko na sebe nenechalo dlouho čekat a zahájilo nový vesmírný závod.
Zpět na celý článek

Ne, není to déjà vu. Sotva oznámil americký filmař Tom Cruise záměr natočit celovečerní film přímo na oběžné dráze, Rusko na sebe nenechalo dlouho čekat a zahájilo nový vesmírný závod.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Chyby a zákulisní příběhy filmu Ať žijí duchové!
28.03.2021

Chyby a zákulisní příběhy filmu Ať žijí duchové!

Je to jedna z těch známějších pohádek, které se hrají při každé možné příležitosti. Proto ten příběh známe všichni. Skupina kluků se na popud duchů...

Tomáš Jordán: oblíbený ekolog z Ulice
23.10.2021

Tomáš Jordán: oblíbený ekolog z Ulice

Tomáš Jordán je jedna z dalších sympatických postav nekonečného seriálu Ulice. Snad za to může jeho laskavost, snad i jeho vášeň k ekologii, kterou...

Herečka Scarlett Johansson žaluje Disney. Mohou za to streamy a smluvní podmínky
04.08.2021

Herečka Scarlett Johansson žaluje Disney. Mohou za to streamy a smluvní podmínky

Moderní doba si žádá moderní technologie, navíc období pandemie pokroku napomáhá i u samotných filmů. Proto se již několik měsíců můžete setkat s...

Mila Kunis: Ukrajinka, která se uchytila v Los Angeles
28.08.2021

Mila Kunis: Ukrajinka, která se uchytila v Los Angeles

V současné době patří Mila Kunis mezi přední americké herečky. Kdyby se však v roce 1991 nepřestěhovali její rodiče z Ukrajiny do Los Angeles v USA...

David Burtka aneb s jakým fešákem skutečně žije seriálový proutník Barney Stinson?
09.05.2021

David Burtka aneb s jakým fešákem skutečně žije seriálový proutník Barney Stinson?

Když se řekne jméno Barney Stinson, všichni si jistě vybavíme toho největšího Don Chuana ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Na každém prstu měl...

Greenland 2: Pokračování filmu Greenland: Poslední úkryt s Gerardem Butlerem a Morenou Baccarin dostává reálnou podobu
20.06.2021

Greenland 2: Pokračování filmu Greenland: Poslední úkryt s Gerardem Butlerem a Morenou Baccarin dostává reálnou podobu

Katastrofický film Greenland: Poslední úkryt, který byl uveden v hodně nešťastném termínu v loňském roce, se dočká pokračování od stejného režiséra...

Timothée Chalamet bude mladý Willy Wonka
01.06.2021

Timothée Chalamet bude mladý Willy Wonka

Karlík a továrna na čokoládu vyfasuje filmový prequel s názvem Wonka, který by měl odhalit život slavného továrníka před tím, než se stal známým...

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou
19.04.2021

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou

Špatné filmy mají nejrůznější podoby. Někdy se díváme na útok převelkých zvířat, někdy se unudíme k smrti a někdy je scénář a režie tak...

Eliška Balzerová: Od rychlého startu do hereckého světa díky oblíbenému seriálu až po nezbednou babičku Vilmu
30.05.2021

Eliška Balzerová: Od rychlého startu do hereckého světa díky oblíbenému seriálu až po nezbednou babičku Vilmu

Oblíbená herečka Eliška Balzerová oslavila 25. května 72 let. Rodačka ze Vsetína se k herectví dostala přes ochotničení, ke kterému ji přivedla...

Diskutujte