Když nemůže mít Knobloch Ditu pro sebe, alespoň ji zkusil dohodit svému nejlepšímu kamarádovi

Když nemůže mít Knobloch Ditu pro sebe, alespoň ji zkusil dohodit svému nejlepšímu kamarádovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš Knobloch je neskutečný. Co se krásných žen týče, nemůže si pomoct. Naposledy ho zcela učarovala Dita, kterou považuje za bohyni. Nebýt Eviny, určitě by se o ni pokusil sám.

Avšak vzhledem k jeho zadanému stavu mu nezbývá nic jiného, než ji alespoň dohodit svému nejlepšímu kamarádovi Bedřichovi. To by ale musela Dita se schůzkou souhlasit.

Osobním schůzkám s Milošem by se Dita nejraději vyhnula 

Stalo se nevyhnutelné. Ačkoliv si administrativu kolem zakládání stavební firmy vzal na starost Vítek Klíma, Miloš Knobloch se k němu na schůzku s Ditou náhodou přidal a pohroma je na světě. Vzhledem k tomu, že je Dita velmi atraktivní žena, na ní mohl Miloš oči nechat. Dokonce jí ihned složil báseň. Při jejím čtení Dita nevěděla, kam s očima, a červenala se jako rajče. Určitě by byla radši, kdyby příště Vítek Miloše s sebou nevzal. Ale to nezáleží na ní, protože Miloš je právoplatným společníkem jejich firmy, pro kterou u ní vyřizují úvěr. Ostatně, co se Vítka týče, ten by Miloše také nejradši nechal doma. Po tom, co spatřil svoji bohyni, však Miloš doma zůstávat neplánuje. 

Jakmile se Miloš Knobloch dozvěděl, že je Dita rozvedená, spojil si ji s čerstvou samotou Bedřicha Lišky, kterého opustila Alice. Ihned Vítka požádal, aby Ditě vyřídil, zda nemá o schůzku s Bedřichem zájem.“

Miloš chtěl Ditu dohodit Bedřichovi, Zdroj: TV Nova

Dita schůzku s Bedřichem odmítla, aniž by ho viděla 

Jenže to by o schůzku s Bedřichem musela Dita nejprve stát. Jak z ní Vítek v rozpacích vytáhl, o náhodné seznamování Dita v žádném případě nestojí. Svého budoucího chlapa si chce najít sama. Ostatně jednoho takového už našla, jenže Vítek bohužel není k mání.

Jeho rozhodnutí však respektuje a už se k němu nadále chová jen jako kamarádka. Asi dobře tuší, že z jejich společných schůzek má jeho žena Iva vždycky žaludeční vředy. Miloše Knoblocha trošku zklamalo, že Dita Bedřicha odmítla, aniž by se sama přesvědčila, jaký fajn chlap to je. Co ale nadělá? On sám je teď pod drobnohledem Eviny, která ho má už přečteného. 

Zdroj článku:
  • Autorský text