Měla by se mít Eva kvůli Ditě na pozoru?

Měla by se mít Eva kvůli Ditě na pozoru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva si s Milošem nebere žádné servítky. Po tom, co jí Iva prozradila, že Dita bude s Milošem a Vítkem v hospodě, nakráčela tam, aby se Ditě představila jako Milošova manželka. Snad aby si nemyslela, že je Miloš volný.

Nejradši by na ni hned vybalila, že je Miloš zkrátka takový a že fakt, že Ditě skládá básně, zkrátka nic neznamená. Tentokrát se však ještě držela zpátky a zvolila vyčkávací taktiku.

Dita by Miloše nejspíš vůbec nechtěla 

Ve víru emocí Eva tak trochu zapomíná, že pro to, aby spolu dva lidé něco měli, jsou potřeba vždycky ti dva dotyční lidé. Sama sebe se zapomněla zeptat, jestli by Dita o Miloše vůbec stála. Kdyby si na tuto otázku reálně odpověděla, nejspíš by si mohla ušetřit své konspirační teorie a být v klidu. Vždyť Miloš nejspíš ani není Ditin typ a také jí pořádně vylekal už při první básničce. Nejspíš ani nebude mít zájem vyslechnout si jeho další verše. Úplně by jí stačilo, kdyby rekonstrukce bytu její maminky dopadla na jedničku. Ale Miloš si zkrátka nemůže pomoct a jako bonus Ditě připravuje i kulturní vložku v podobě básniček obdivujících její osobu.

Miloš obdivuje Ditu, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Ditě je nejspíš jasný i fakt, proč se Iva s Evou jakoby náhodou v hospodě objevily. Svou atraktivitu si uvědomuje a sama má černé svědomí ohledně Ivy, protože ještě v bance líbala jejího manžela. Vítka Ivě závidí i proto, že jejímu svádění odolal. Takového chlapa by si doma přála mít snad každá žena.

Zatímco Vítek je vůči krásným ženám imunní, Miloš jejich svodům vždy podlehne 

Jenže zatímco Iva může být v klidu, Eva už tak klidná není. Zná Miloše a dobře viděla, jak lačně po Ditě koukal. Vypadá to, že jí jeho nové podnikání dá ještě zabrat. Jestlipak přece jen neměla kývnout na nabídku mít s Milošem ještě jedno dítě? Možná by sunar a plenky přebily Milošův pud lovení. Těžko říct...

Zdroj článku:
  • Autorský text