17 let staré záběry Matěje, Terezy, Lumíra a dalších. Pojďte se na ně podívat

17 let staré záběry Matěje, Terezy, Lumíra a dalších. Pojďte se na ně podívat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice se na televizních obrazovkách drží už od roku 2005. V té době samozřejmě nikdo nepočítal s tím, že se něco takového stane. Dnes to vypadá, že Ulice za pár let oslaví dvacetiny. Za 17 let se herci změnili k nepoznání. Rozdíl jde vidět hlavně na Matějovi a Tereze Jordánových.

Staré fotky herců z Ulice vám vyrazí dech

Staré záběry herců z Ulice baví diváky napříč internetem. Hlavně ti, kteří seriál vydrželi sledovat dlouhých 17 let, mohou žasnout nad tím, jakou proměnou jejich hrdinové prošli. Velký rozdíl je vidět například na postavě Lumíra Nykla. Jeho představitel Václav Svoboda sice nabral kila i šediny, humor však neztratil. Právě on je jedním z kmenových herců, kteří v Ulici působí od jejího začátku.

To, že někteří herci zestárli, však ještě neznamená, že by jim to neslušelo. 17 let navíc vyloženě sedí Aničce Liškové, kterou hraje Ljuba Krbová. Vrásky navíc sluší také Vilmě Nyklové (Irena Obermaierová) nebo Adrianovi Jastrabanovi (představitel Bedřicha Lišky).

Největší rozdíl je však vidět na Tereze a Matějovi Jordánových. Ti v Ulici začínali jako náctiletí, a proto není divu, že je jejich proměna opravdu výrazná. Herec Jakub Štáfek v Ulici nejen zmohutněl, nýbrž i zvážněl. Jeho pověstné vtípky mu však naštěstí zůstaly.

Tereza Jordánová prošla hned několika proměnami

Na Terezu JordánovouUlici čekalo hned několik proměn. Nejenže dospěla z náctileté puberťačky v sympatickou mladou ženu, nýbrž v průběhu Ulice byla nucena řešit svou váhu. Zatímco v mládí u Patricie Pagáčové nic nenasvědčovalo tomu, že bude mít v budoucnu problémy s kily navíc, bylo to tak. Původně štíhlá a drobná Tereza se časem trošku více zakulatila. Postupem času, jak herečka Patricie Pagáčová začala řešit svou váhu, se měnila i Tereza Jordánová. Zatímco Davida Kučeru balila ještě jako oplácaná bruneta, své ano u oltáře mu řekla už jako štíhlá sexy blondýnka.

 

Zdroje: