Zpátky do minulosti: Vzpomínáte si, jak měla Blanka z Ulice otravu alkoholem?

Zpátky do minulosti: Vzpomínáte si, jak měla Blanka z Ulice otravu alkoholem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice nás provází již dlouhé roky, a to konkrétně od září roku 2005, kdy měl tento seriál premiéru jako údajně nekonečný seriál. Zatím tomu tak je a nic nenasvědčuje tomu, že by to v nadcházejících letech mělo být jinak. Během této doby jsme objevili celou řadu oblíbených i méně oblíbených postav.

Zubařka Blanka

Mezi lehce kontroverzní postavy v Ulici patří dozajisté Blanka, jejíž roli ztvárňuje Linda Rybová. Blanka prožívala velké životní změny, partnerské problémy se svým manželem Luďkem, milostný románek s Evženem a do toho vychovávala dva puberťáky Adama a Kristýnu, která se seznámila se svým přítelem Denisem, jenž má blízko k lehkým drogám. To vše mělo negativní vliv na psychickou pohodu Blanky a alkohol se zdál řešením.

Jenže s alkoholem se nedá jen tak lehko zahrávat. Brzo přišlo na problémy v práci, což vše ještě prohloubilo. 

Zhruba před rokem toho už ale bylo moc a došlo k dramatické situaci. Blanka to s alkoholem trochu přehnala a otrávila se, její manžel Luděk se synem Adamem našli Blanku ležet na gauči téměř bezvládnou. Adam okamžitě reagoval a přivolal na pomoc Evžena, se kterým Blanku odvezli do nemocnice.

Celou situaci si můžete připomenout:

Jak je na tom nyní Blanka

Vypadá to, že Blanka má v současnosti to nejhorší za sebou. Ačkoliv totální vyhýbání se alkoholu není vždy snadné, její nejbližší okolí se jí snaží být v této patálii velmi nápomocné. Krizové situace však nejsou výjimkou a již mnohokrát hrozilo, že se Blanka dostane tam, kde byla. Své o alkoholu ví i Evžen, který má ale tento boj již za sebou. V současnosti o srdce Blanky usiluje zejména Luděk a rozhodně je se na co těšit v tomto příběhu, který určitě ještě přinese mnoho zajímavých momentů.

 

Zdroj: