Prospěla změna účesu Evě Burešové, když vyměnila krásné dlouhé vlasy za splihlý účes?

Prospěla změna účesu Evě Burešové, když vyměnila krásné dlouhé vlasy za splihlý účes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka a zpěvačka Eva Burešová se proslavila svou bujnou, tmavou hřívou s velkými vlnami, které jí divoce spadaly až do půli zad. Televizní diváci si ji snad už ani neumějí představit jinak. A přesto má hvězda seriálu ZOO teď úplně jiný sestřih. Lepší, nebo horší? Toť otázka.

Diváci populárního primáckého seriálu ZOO, kde si Eva Burešová střihla hlavní roli Viky Janečkové, žádnou změnu účesu dost možná ani nezaznamenali. A jak by také mohli – po celou dobu ho měla Eva Burešová stejný, díky čemuž jí kadeřníci mohli s vlasy i podle potřeb kouzlit a vytvářet jí celou řadu potřebných účesů.

Tím zásadním byla ale dlouhá, volně rozpuštěná hříva plná vln. Což byla právě příčina toho, proč se herečka po konci v seriálu (a nástupu na mateřskou dovolenou) rozhodla k poměrně radikální změně.

Mikádo raději ne

Herečka přiznala, že přemýšlela dokonce o krátkém mikádu. A jsme moc rádi, že si to rozmyslela a že jí to rozmluvili i její nejbližší, protože v takovém sestřihu si ji doopravdy nedokážeme představit. Je to velmi sexy žena a sluší jí její dlouhá, tmavá hříva.

A přesto se rozhodla k poměrně velkému kroku, a i když to mikádo není, je výsledkem rovný a leckdy na pohled splihlý účes. I když zpočátku to její fanoušci ocenili a nový styl jí chválili, řada jejích dlouholetých příznivců to nesla dost těžce. Byl to hodně velký šok a herečka najednou vypadala úplně jinak.

Herečka přemýšlela dokonce o krátkém mikádu. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Rovné linie dodají klidu

Sama Eva Burešová prohlásila, že se musela nechat ostříhat, protože častým kulmováním při natáčení seriálu ZOO si naprosto zničila a polámala vlasy. A my musíme říct, že když si na ni člověk s novým „lookem“ zvykne, není to špatné. Je to dokonce velmi dobré. Jako by touto změnou dospěla, došla k určité rozvaze, vzdala se rozevlátosti a bláznivosti zvlněného mládí.

K její roli matky, která má na srdci zejména štěstí svých dětí, to zkrátka sedí. A je to pro ni v současném období určitě i praktičtější než dlouhé, nezkrotné vlasy.

Jaký účes si Eva zvolí, až se rozhodne naplno vrátit? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Cesta do budoucna

Jaký účes si Eva Burešová zvolí, až se jednou rozhodne naplno vrátit k natáčení a veřejným vystoupením, je otázka pro vědmu. Ona sama už možná tuší, ale my se budeme muset nechat překvapit. Je velmi pravděpodobné, že si na rovné, kratší vlasy zvykne, protože jsou zkrátka pohodlnější a je s nimi méně starostí. A i s jejím „retro“ účesem se dá různě kouzlit, takže s ním může zazářit v každé společenské situaci.

Ostatně, viděli jsme to už při představování nového muzikálu Bodyguard, kde si v příštím roce střihne hlavní roli – i v kratším, rovném účesu jí novináři i fanoušci leželi u nohou a vypadala nesmírně sexy. Takže jakmile alespoň občas opustí plenky, dudlíky a lahvičky, bude z ní zjevně stejná „dračice“ jako dřív.

Zdroje článku: