Roztomilá Grace Sheffield ze seriálu Chůva k pohledání je dnes neuvěřitelně sexy baba. Na natáčení ale vzpomíná ve zlém

Roztomilá Grace Sheffield ze seriálu Chůva k pohledání je dnes neuvěřitelně sexy baba. Na natáčení ale vzpomíná ve zlém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní seriál se natáčel po velkou část 90. let a stal se celosvětovým hitem. Jak dnes vypadá a žije představitelka Grace Sheffield? Víte o tom, že od natáčení již uplynulo 27 let?

Nevzpomíná na natáčení ráda

Dětská hvězda seriálu, Madeline Zima, si v seriálu zahrála malou Grace Sheffield. I po letech se ale stále vrací k natáčení s ne příliš lichotivými slovy na adresu televizního štábu. Nebyla to pro ni totiž první zkušenost s filmováním, a proto mohla srovnávat. Již v roce 1992 se objevila ve filmu Ruka na kolébce, o rok později, shodou okolností v době, kdy začala také natáčet Chůvu, se mihla v televizním seriálu Zákon a pořádek. Svou první roli získala ve věku pouhých 6 let.

Vzhledem ke štábu se opakovaně vyjadřuje tak, že je nepříjemné to srovnávat. V jiných projektech se k ní chovali patřičně, jako k dítěti. Byli k ní milí. Na adresu projektu o chůvě ale několikrát řekla, že: „V Chůvě k pohledání se k nám chovali jako k věci, ne jako k dítěti.“ Přidala ještě, že ji mrzí, že tímto oznámením pokazí pohled na jejich oblíbený seriál, ale že již mlčela příliš dlouhou dobu.

Jde z role do role

Bývalá dětská herečka dospěla a objevovala se v mnoha seriálech. Mimo jiné jste ji mohli zaznamenat v projektu Californication, který se natáčel až do roku 2011. Tam ztvárnila roli poněkud drzé milenky hlavní postavy. Zahrála si i v teenagery milovaných Gilmorkách nebo v seriálu Chirurgové. Letos se Madeline Zima objevuje v seriálu Perry Mason nebo Hodný holky, natáčí ale i filmové projekty. Loni si například střihla roli v životopisném dramatu Bombshell, který získal Oscara.

V příštím roce si rodačku z Connecticutu, která v září oslavila své 35. narozeniny, budete moct vychutnat ve sci-fi dramatu se Salmou Hayek s názvem Bliss.