Fotokvíz: Muži ze seriálu Akta X uměli zanechat hluboký dojem. Snad si tedy vzpomenete, jak vypadali

Fotokvíz: Muži ze seriálu Akta X uměli zanechat hluboký dojem. Snad si tedy vzpomenete, jak vypadali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte-li mezi fanoušky napětí, tajemna a kdysi velmi populárního seriálu Akta X, určitě pro vás nebude problém vybavit si muže, kteří se v něm objevili. Prověřte si svou znalost seriálu i to, jak dobrou máte paměť, s pomocí našeho fotokvízu.

Pravda je někde tam venku a hlavní hrdinové mysteriózního sci-fi seriálu Akta X, dva odhodlaní agenti FBI, se ji snaží najít. Vydávají se všude tam, kde působí neznámé paranormální síly, a pokoušejí se přijít na kloub záhadám z vesmíru. Prvních devět sérií se vysílalo mezi lety 1993 a 2001, načež nastala patnáctiletá pauza a seriál se vrátil na obrazovky s novými řadami v letech 2016 a 2018. Už to svědčí o jeho velké oblibě mezi diváky, kteří si jistě zamilovali nejen stěžejní duo.

Do hlavní role agenta měl být mimochodem původně zvažován Kevin Sorbo, představitel siláka Herkula ze stejnojmenného seriálu, ale jak jistě dobře víte, dopadlo to jinak. K úloze se nakonec dostal herec, který se počátkem 90. let toužil věnovat hlavně filmům, ale jelikož ho scénář pilotního dílu nadchl, zúčastnil se castingu a uspěl.

Někteří herci si dokonce v průběhu let zahráli v seriálu Akta X více než jednu postavu. Vzpomenete si vůbec ještě na tváře těch, kteří se v něm objevili? Snad ano, jelikož při řešení našeho fotokvízu se bez dobré paměti a znalosti mužských postav neobejdete.

Doufáme, že jste si řešení našeho fotokvízu náležitě užili a strávili příjemnou chvíli třeba po náročném pracovním dni. Pokud se potřebujete odreagovat ještě trochu více, můžete se pustit do dalších podobných kvízů, věnovaných třeba nejoblíbenějším seriálům současnosti.

Zdroj článku: