Diskuze

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ženská na vrcholu: s čím vším se musela vyrovnat představitelka hlavní role Polívková a kdo měl původně hrát jejího otce
11.11.2020

Ženská na vrcholu: s čím vším se musela vyrovnat představitelka hlavní role Polívková a kdo měl původně hrát jejího otce

Anna Polívková si v zimní komedii Ženská na vrcholu zahrála městskou krasavici, která se o Vánocích trochu nečekaně octne na horské samotě v...

Možná přijde i kouzelník: Jak manažersky zvládnout nedostatek gumiček anebo návod, jak se zbavit gigantického klíštěte
19.09.2020

Možná přijde i kouzelník: Jak manažersky zvládnout nedostatek gumiček anebo návod, jak se zbavit gigantického klíštěte

Kaiser a Lábus – při vyslovení jmen této dvojice se každému televiznímu divákovi střední generace vybaví estrádní pořad „Možná přijde i kouzelník“,...

Co děláme v temnotách aneb dokonalý film o upířím životě
28.06.2021

Co děláme v temnotách aneb dokonalý film o upířím životě

Upíří existují ve filmech od úplného počátku kinematografie. Jedním z prvních byl Nosferatu, později byli úspěšní upíři z Dracula filmů a Twilight...

Když už Netflix, tak aspoň jen to nejlepší aneb nejkvalitnější seriály online
19.06.2021

Když už Netflix, tak aspoň jen to nejlepší aneb nejkvalitnější seriály online

​​​​​​​Dříve byla televize nejdůležitějším médiem pro seriály. V dnešní době převzal tuto roli internetový gigant Netflix. Celkem tu najdeme přes...

Arnold Schwarzenegger míří do seriálového světa. Čekají ho špionáže
13.09.2020

Arnold Schwarzenegger míří do seriálového světa. Čekají ho špionáže

Kdo jej sledujete na sociálních sítích, jistě jste postřehli jeho osobní nadhled. Tento týpek se rozhodně nestydí za své názory a dokáže lidi okolo...

Je nebezpečné dotýkat se náboženských témat: filmy, které pobouřily věřící
29.10.2020

Je nebezpečné dotýkat se náboženských témat: filmy, které pobouřily věřící

Mezi diváky jsou oblíbené a na první pohled působí nezávadně, přesto jsou v mnoha zemích zakázané. Které filmy odporují náboženskému učení a jsou...

Unikl scénář Sexu ve městě 3. Jednu ze čtyř kamarádek málem vyšachovali a Pana Božského scénáristé dokonce "zabili"
29.08.2020

Unikl scénář Sexu ve městě 3. Jednu ze čtyř kamarádek málem vyšachovali a Pana Božského scénáristé dokonce "zabili"

Filmu se kvůli odmítnutí Kim Cattrall nedočkáme. Nicméně scénář je napsaný a některé detaily z něj unikly. Čeho by se čtyři kamarádky dočkaly v...

Ufňukaná Uršula: Budete koukat, z jakého filmu herečku znáte mnohem déle, než z Harryho Pottera
07.11.2020

Ufňukaná Uršula: Budete koukat, z jakého filmu herečku znáte mnohem déle, než z Harryho Pottera

Shirley Henderson bylo během natáčení Harryho Pottera více než 35 let. Na rozdíl od ostatních hvězd filmové ságy to nebyl její herecký debut, na...

Teorie velkého třesku skončila 12. sérií. Na kolik peněz si herci přišli a co s nimi bude dál
31.08.2020

Teorie velkého třesku skončila 12. sérií. Na kolik peněz si herci přišli a co s nimi bude dál

Teorie velkého třesku patří mezi nejznámější a nejikoničtější seriály moderní doby. Po finální 12. sérii se ale herci po více než 10 letech vydají...

Červená (2017): Dokument Olgy Sommerové o životní cestě světoznámé pěvkyně
18.04.2021

Červená (2017): Dokument Olgy Sommerové o životní cestě světoznámé pěvkyně

Dokument nahlíží na život Soni Červené v kontextu bouřlivých dějin 20. století. Při příležitosti zpěvaččiných pětadevadesátých narozenin je nám k...

Diskutujte

Nejnovější diskutované