Diskuze

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Harry Potter a kámen mudrců: Co znamená „Voldemort“ a kdo měl zájem o roli Harryho
13.11.2020

Harry Potter a kámen mudrců: Co znamená „Voldemort“ a kdo měl zájem o roli Harryho

Mladý chlapec Harry Potter vyrůstá bez rodičů u svého strýce Vernona a tety Petunie. Ovšem jeho mládí není takové, jaké by si představoval. V...

Sky Sharks: Bláznivá sci-fi šílenost s nacisty, žraloky a zombíky
21.06.2021

Sky Sharks: Bláznivá sci-fi šílenost s nacisty, žraloky a zombíky

Poslední roky nám dopřály několik béčkových žraločích trháků. 6 dílů „Žralokonáda“, 4 díly soubojů s „Megasharkem“, 3 díly s „Sharktopusem“ a...

Přes prsty: biologické hodiny začínají tikat, ale volejbal je na prvním místě – co dostane přednost
02.11.2020

Přes prsty: biologické hodiny začínají tikat, ale volejbal je na prvním místě – co dostane přednost

Československá komedie plná volejbalu a lásky. Hlavní hrdinky jsou skvělé volejbalistky, jejich představa o rodinném životě je ale úplně jiná. Jak...

Borsalino: Z jakého důvodu Belmondo zažaloval svého hereckého kolegu Delona
04.12.2020

Borsalino: Z jakého důvodu Belmondo zažaloval svého hereckého kolegu Delona

Do Marseille se z vězení vrací Roch Siffredi, gangster, který se dozvídá, že jeho milenka Lola se dala dohromady s gangsterem Françoisem Capellou....

Takhle jste si Boha určitě nepředstavovali: Nejlepší komedie, kde Bůh hraje hlavní roli
22.11.2020

Takhle jste si Boha určitě nepředstavovali: Nejlepší komedie, kde Bůh hraje hlavní roli

Také často tápete, zda je Bůh představitelem dobra či zla? Co má Bůh společného s náboženstvím? A existuje vůbec? Následující filmy vám možná...

Krásná Milagros a vášnivý Ivo z telenovely Divoký anděl se za 23 let téměř nezměnili. Mrkněte, jak dnes vypadají
29.01.2021

Krásná Milagros a vášnivý Ivo z telenovely Divoký anděl se za 23 let téměř nezměnili. Mrkněte, jak dnes vypadají

Seriál, nebo chcete-li telenovela, byla u nás vysílána v letech 1998-1999. Je to už 23 let, kdy se mladé dívky přibily u televizorů a nikdo je...

Pohádka Princ Bajaja vznikla před 49 lety. Jaké byly osudy herců po natáčení?
24.12.2020

Pohádka Princ Bajaja vznikla před 49 lety. Jaké byly osudy herců po natáčení?

Kdo by neznal klasickou československou pohádku o princi, který se vydává do světa hledat lásku. Přítelem se mu stane kůň, který mu v mnohých...

Cesta Dwayna Johnsona ke slávě: od wrestlingu až k rolím oblíbeného drsňáka v akčňácích i komediích
01.12.2020

Cesta Dwayna Johnsona ke slávě: od wrestlingu až k rolím oblíbeného drsňáka v akčňácích i komediích

Dwayna Johnsona jste si už určitě někde všimli. Za sebou má již řadu významných rolí a ve filmech se objevuje stále častěji. Jeho cesta ke slávě...

Základní instinkt: 4 vteřiny stačily Sharon Stone k tomu, aby se dostala mezi herecké hvězdy
28.09.2020

Základní instinkt: 4 vteřiny stačily Sharon Stone k tomu, aby se dostala mezi herecké hvězdy

Roli spisovatelky Catherine Tramelové odmítlo 15 slavných hereček. Příliš násilí a erotiky odradilo Kim Basinger, Melanii Griffith, Anjeliku Huston...

Obsluhoval jsem anglického krále, excelentní spisovatel v rukou excelentního režiséra
16.10.2020

Obsluhoval jsem anglického krále, excelentní spisovatel v rukou excelentního režiséra

Šestý hrabalovský projekt režiséra Jiřího Menzela v jeho typickém poetickém vyprávění s lehkostí a grácií popisuje osudy malého českého číšníka...