Diskuze

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich obrazovkách. Pepa Smolík, manželka Gábi, dcera Týna a syn Ládínek. Správná čtverka, která se postará o vaši zábavu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pondělní Prostřeno s Klárou: Škoda, že si Prima nedala trochu práce a neudělala opravdový vánoční speciál
12.12.2022

Pondělní Prostřeno s Klárou: Škoda, že si Prima nedala trochu práce a neudělala opravdový vánoční speciál

Prostřeno bylo točeno ještě v pěkném počasí, zřejmě aby PR manažerka pořadu Prostřeno, která dnes vařila, mohla hosty vzít v rámci zábavy ven ke...

Dnes v Ulici: Drsný polda si chce všechno vyřešit sám a bláhový Miloš zřizuje tajný účet
28.03.2023

Dnes v Ulici: Drsný polda si chce všechno vyřešit sám a bláhový Miloš zřizuje tajný účet

Jirka je zvyklý řešit si svoje problémy sám, ale Gábina to takhle nechce. Když byla nemocná, podpořil ji. Nechápe, proč by mu to teď nemohla...

Páteční prostřeno s Valentinou: Vyhrála polévka z kostek a dušené maso s lopatou polévkového koření
11.11.2022

Páteční prostřeno s Valentinou: Vyhrála polévka z kostek a dušené maso s lopatou polévkového koření

Valentina budila rozruch už od pondělí, protože o slušném chování tato invalidní důchodkyně, která údajně žila dvacet let v Anglii (a neumí přečíst...

Štěpán Kozub dokázal na konci roku dvakrát vyprodat svým humorem velký sál, umí však zaujmout i ve filmu
19.03.2023

Štěpán Kozub dokázal na konci roku dvakrát vyprodat svým humorem velký sál, umí však zaujmout i ve filmu

Už tuto neděli večer můžete zhlédnout na televizních obrazovkách film Spolu, v němž jednu z hlavních rolí hraje právě Štěpán Kozub. Kozub se před...

Dnes v Ulici: Luděk trvá na stáži, Evžen dělá steaky ze pštrosů a Karla je podle Věrky těhotná
28.02.2023

Dnes v Ulici: Luděk trvá na stáži, Evžen dělá steaky ze pštrosů a Karla je podle Věrky těhotná

Adam dosud oficiálně nezrušil účast na stáži, a tak má Luděk důvod doufat, že si to ještě rozmyslí. Pro jistotu ale chce, aby zasáhla Jarka. Evžen...

Co se skrývá za vzkazem od Mirka? Má snad Magdu pořád ještě rád?
17.12.2022

Co se skrývá za vzkazem od Mirka? Má snad Magdu pořád ještě rád?

Od doby, kdy se Magda a Mirek rozešli, se už neviděli a nebyl důvod si myslet, že se to změní. Pak Magda začala vybírat peníze na sbírku pro...

Zlatá labuť: Rudolf Kučera měl převzít rodinné impérium, teď se schovává za svou nemoc. To se má ale změnit
04.03.2023

Zlatá labuť: Rudolf Kučera měl převzít rodinné impérium, teď se schovává za svou nemoc. To se má ale změnit

Nejméně výrazný ze sourozenců Kučerových je Rudolf. Ten po prodělané nemoci zůstal na vozíku, a přestože ho rodina směrovala k tomu, že jednou po...

Eva Burešová zazáří v novém chystaném muzikálu
04.12.2022

Eva Burešová zazáří v novém chystaném muzikálu

V polovině srpna Eva Burešová porodila svého druhého chlapečka, který dostal netradiční jméno Tristan. Kdo by si myslel, že s ním bude chtít...

Prostřeno u Františky: Dámskou jízdu rozjela Františka, moc však nevařila
05.12.2022

Prostřeno u Františky: Dámskou jízdu rozjela Františka, moc však nevařila

Františka by asi chtěla prorazit u filmu a má na to dokonce školu. Vystudovala obor text a scénář. Dělá však v divadle inspicientku a garderobiérku...

Výměna manželek: Jak to bylo dál v rodinách česko-německé výměny
30.01.2023

Výměna manželek: Jak to bylo dál v rodinách česko-německé výměny

Bára (32) bydlící v Německu a Jarmila (42) z České Vsi v Jeseníkách šly do Výměny manželek z naprosto odlišných důvodů. Zvědavka Bára nakonec...

Diskutujte

Nejnovější diskutované