Diskuze
„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
Možná jste zmeškali
Harry Potter a kámen mudrců: Co znamená „Voldemort“ a kdo měl zájem o roli Harryho
Mladý chlapec Harry Potter vyrůstá bez rodičů u svého strýce Vernona a tety Petunie. Ovšem jeho mládí není takové, jaké by si představoval. V...
Sky Sharks: Bláznivá sci-fi šílenost s nacisty, žraloky a zombíky
Poslední roky nám dopřály několik béčkových žraločích trháků. 6 dílů „Žralokonáda“, 4 díly soubojů s „Megasharkem“, 3 díly s „Sharktopusem“ a...
Přes prsty: biologické hodiny začínají tikat, ale volejbal je na prvním místě – co dostane přednost
Československá komedie plná volejbalu a lásky. Hlavní hrdinky jsou skvělé volejbalistky, jejich představa o rodinném životě je ale úplně jiná. Jak...
Borsalino: Z jakého důvodu Belmondo zažaloval svého hereckého kolegu Delona
Do Marseille se z vězení vrací Roch Siffredi, gangster, který se dozvídá, že jeho milenka Lola se dala dohromady s gangsterem Françoisem Capellou....
Takhle jste si Boha určitě nepředstavovali: Nejlepší komedie, kde Bůh hraje hlavní roli
Také často tápete, zda je Bůh představitelem dobra či zla? Co má Bůh společného s náboženstvím? A existuje vůbec? Následující filmy vám možná...
Krásná Milagros a vášnivý Ivo z telenovely Divoký anděl se za 23 let téměř nezměnili. Mrkněte, jak dnes vypadají
Seriál, nebo chcete-li telenovela, byla u nás vysílána v letech 1998-1999. Je to už 23 let, kdy se mladé dívky přibily u televizorů a nikdo je...
Pohádka Princ Bajaja vznikla před 49 lety. Jaké byly osudy herců po natáčení?
Kdo by neznal klasickou československou pohádku o princi, který se vydává do světa hledat lásku. Přítelem se mu stane kůň, který mu v mnohých...
Cesta Dwayna Johnsona ke slávě: od wrestlingu až k rolím oblíbeného drsňáka v akčňácích i komediích
Dwayna Johnsona jste si už určitě někde všimli. Za sebou má již řadu významných rolí a ve filmech se objevuje stále častěji. Jeho cesta ke slávě...
Základní instinkt: 4 vteřiny stačily Sharon Stone k tomu, aby se dostala mezi herecké hvězdy
Roli spisovatelky Catherine Tramelové odmítlo 15 slavných hereček. Příliš násilí a erotiky odradilo Kim Basinger, Melanii Griffith, Anjeliku Huston...
Obsluhoval jsem anglického krále, excelentní spisovatel v rukou excelentního režiséra
Šestý hrabalovský projekt režiséra Jiřího Menzela v jeho typickém poetickém vyprávění s lehkostí a grácií popisuje osudy malého českého číšníka...