Sestry Izy a Tes Janečkovy zamíchají dějem seriálu ZOO

Sestry Izy a Tes Janečkovy zamíchají dějem seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Izy a Tes Janečkovy. Příjmení zajisté fanoušci seriálu ZOO znají. Co ale ta křestní jména? O koho z rodiny Viky Janečkové se jedná a jakým způsobem zasáhnou do děje? 

Nová sezóna seriálu ZOO s sebou přinese také nové postavy. Kromě podvodníčka Charlieho to budou také jeho dvě věrné parťačky Izy a Tes Janečkovy. U příjmení nejde o žádnou shodu jmen a opravdu se jedná o rodinu Viky Janečkové. Konkrétně o její nevlastní sestry dvojčata. Viky o nich doposud neměla ani tušení. Její otec jí je bohužel zatajil. Na jednu stranu je velmi ráda, že má sestry. Na druhou stranu je ale smutná, protože jí otec jejich existenci zatajil. Navíc o Tes (Barbora Černá) a Izy (Lucie Černá) se staral a Viky byla umístěna do dětského domova. To je přece jen trochu bolestivé zjištění. Toto setkání tedy bude dost překvapující a šokující.  

Na začátku se Viky poznává jenom s Tes a o druhé sestře prozatím neví. Tes totiž není žádný andílek a dostala soudem nařízené veřejně prospěšné práce. Ty bude vykonávat v ZOO, do které Viky velmi často chodí a je s ní svým způsobem spjatá. Také díky tomu se holky seznámí a bude to tak trochu šok. Přiznaná je tedy existence jen jedné z dvojčat a toho patřičně využije jejich společný kamarád a kumpán Charlie (Marek Němec). Společně se budou věnovat nejrůznějším podvodům, které jim přináší nemalé peníze. Samy herečky nazývají jejich role jako Robina Hooda v sukni. Teda jen na půl. Bohatým berou, ale chudým zapomínají dávat a dávají jen sobě.  

Tyto dvě nové ženské postavy jsou pro diváky zárukou skvělých scén a příslibem komických, ale také napínavých situací. Postavy těchto dvou krásných a talentovaných hereček zamíchají s osudem nejen Viky Janečkové, ale zajisté také s osudy mnoha dalších postav. Se svým hereckým kolegou Markem Němcem, který ztvárňuje roli podvodníčka Charlieho, budou tvořit opravdu nezapomenutelnou a lehce nevypočitatelnou trojku.  

Věrní fanoušci seriálu ZOO už se tak mohou těšit na nové díly, které si pro nás připraví opravdu hodně zajímavých scén.  

Zdroj článku:
  • Autorský text