Sabina Remundová z Kukaček si váží krásných reakcí od diváků. Druhou řadu ještě neviděla

Sabina Remundová z Kukaček si váží krásných reakcí od diváků. Druhou řadu ještě neviděla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Sabina Remundová si zahrála např. v seriálech Nevinné lži, Případy 1. oddělení nebo Marta a Věra. Největší popularitu jí zatím přinesly Kukačky, kde hraje maminku Olgu. Krásné vzkazy od fanoušků tohoto seriálu ji vždycky potěší a zvednou jí náladu v méně příjemných chvílích.

Ve hře Lovci bobrů hraje ženu toužící po dítěti

Vzhledem k rostoucímu úspěchu seriálu Kukačky bylo jen otázkou času, kdy si herečku Sabinu Remundovou pozvou do Blízkých setkání – a také se tak stalo. Od té doby uplynul asi rok a s příchodem druhé série zavítala herečka do studia podruhé. Moderátorka Tereza Kostková ji tak mohla znovu zpovídat nejen ohledně Kukaček, ale i ohledně dalších zajímavých projektů.

Např. v divadelním představení Lovci bobrů ve Studiu DVA má Sabina Remundová krásnou roli Bohunky, v níž se střídá s Monikou Absolonovou. Jedná se o prosluněnou prázdninovou komedii, v níž se sejde několik návštěvníků malého bufetu na břehu Berounky. Každý z nich má, jak už to tak bývá, vlastní tužby a očekávání od života. Vilda prahne po výjimečnosti, Bohunka po dítěti, Béďa chce klid a Alda zase umlátit lopatou bobry, kteří mu u vody okusují stromy. Vtipnou hru zrežíroval sám autor textu Patrik Hartl. Bohunka je role, kterou teď Sabina Remundová hraje na jevišti nejraději, přestože se prý Patrika Hartla zpočátku tak trochu bála. Nakonec ji mile překvapil. Obávala se ostatně i tématu touhy po mateřství, zatím to prý ale jde.

Má ráda přírodu, užila si ji i v nové filmové komedii

V nejbližších dnech vstupuje do kin nová dobrodružná komedie Buď chlap!, ve které si Sabina Remundová také zahrála. A i tady měla ze setkání s režisérem, Michalem Samirem, jehož osobně neznala, drobné obavy. „On je zjevem takový loupežník, tak jsem si říkala, co to bude za brouka. Ale byl to fajn chlapík. Kolegové, všechno bylo bezvadný, i když v tom filmu nemám tak velkou roli. Bylo to moc milý natáčení, velmi příjemná produkce, velkorysá a laskavá. Dostala jsem se taky do Tater, což se mi líbilo, protože mám moc ráda přírodu.“

Přestože Sabina Remundová nemá ve filmu Buď chlap! hlavní roli, rozhodně má roli velmi důležitou a s mateřstvím opět úzce související.

Sabina Remundová s rodinou na zahájení výstavy Orchideje, poklady vietnamské džungle
Sabina Remundová s rodinou na zahájení výstavy Orchideje, poklady vietnamské džungle. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Podpora a uznání diváků dodávají herečce sílu

Divácké reakce na populární rodinný seriál Kukačky si Sabina Remundová pročítá ráda, a to zejména ve chvílích, kdy jí není úplně do smíchu. Koneckonců i herci mají své smutné okamžiky, úzkosti nebo nemoci. V takových chvílích si přečte krásná slova, která jdou od srdce, a nesmírně ji to těší.

„Ke Kukačkám musím říct, že já je ještě vůbec neviděla – tu druhou sérii. Pustím si to asi s nějakým mírným odstupem, protože mám hodně představení a nechci koukat na přeskáčku. Tak nějak si dávám jakoby odstup. Chci ale tímto prostřednictvím poděkovat za všechna krásná slova, která se ke mně dostávají od diváků. Často si je čtu ve chvílích, kdy mi udělají opravdu velikou radost. Potěší mě třeba v nějakém momentálním smutku nebo mírné tísni.“