Pro Sabinu Remundovou, z úspěšného českého seriálu Kukačky, je největší odměnou obdiv její maminky

Pro Sabinu Remundovou, z úspěšného českého seriálu Kukačky, je největší odměnou obdiv její maminky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I přesto, že nedávno oslavila padesáté narozeniny, herecká sláva a uznání se jí po dlouhá léta vyhýbala. Role na České televizi, zejména postava v seriálu Kukačky, pomohly vše změnit. Pro Sabinu Remundovou je ale více důležitý názor její maminky Ivy Janžurové.

Slávu jí přinesly až Kukačky

Starší dcera legendární české herečky Ivy Janžurové je po dlouhá léta úspěšnou herečkou. Na slávu mezi lidmi si ale musela dlouho počkat. I přesto, že jí v životě potkalo mnoho krásných rolí, stále byla, alespoň co se týče názoru diváků, ve stínu své matky. Z něj právě díky roli Olgy Holcové dokázala konečně vystoupit.

Sabina Remundová miluje svou rodinu stejně jako její postava

Olga Holcová je výraznou postavou populárního seriálu. Jako matka tří dětí se snaží udržet pohromadě svou rodinu. A to i přesto, že je kromě dávného úmrtí syna, čekal šok po výměně jejich posledního narozeného Tomáše. Rodina je důležitá i pro samotnou herečku.

Maminku Ivu Janžurovou prosí o kritiku své práce

Spolu s manželem vychovávají dvě děti. Obrovskou lásku ale chová i ke svým rodičům. Již zesnulému otci Stanislavu Remundovi a mamince Ivě Janžurové. Především po ní zdědila herecké sklony. A tak asi není žádným překvapením, že právě Iva Janžurová je pro ni nejen největším učitelem, ale také kritikem. O kritice však v jejím případě nemůže být řeč.

Sabina Remundová se svojí maminkou Ivou Janžurovou
Sabina Remundová se svojí maminkou Ivou Janžurovou | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Úspěšné představení zrežírované Remundovou

Zkušená herečka ji však chválí všude, kde může. Vždy se prý bojí a modlí se, aby její dcera byla úspěšná. S kritikou však šetří. Dokonce svou prvorozenou dceru v mnoha případech považuje i za lepší herečku, než je ona sama. I proto se nebojí dát jí svou důvěru. A tak díky nim dvěma mohlo vzniknout divadelní představení Pusťte mě ven. Úspěšné dílo, ve kterém hraje hlavní roli Iva Janžurová, zrežírovala její dcera Sabina Remundová.

Zdroje článku: