Diskuze

Dnes v Ulici: Vojta experimentuje s energetickými drinky a Bára zvažuje pronájem

Dnes v Ulici: Vojta experimentuje s energetickými drinky a Bára zvažuje pronájem
Setkání s Jitkou Báře prospělo, stejně tak i její návrat do starých míst. Uvažuje o radikálním kroku, který by její život posunul k lepšímu. Vojta s Miloškem už zase vymysleli, jak rodičům zpestřit jejich návrat do školních lavic.
Zpět na celý článek

Setkání s Jitkou Báře prospělo, stejně tak i její návrat do starých míst. Uvažuje o radikálním kroku, který by její život posunul k lepšímu. Vojta s Miloškem už zase vymysleli, jak rodičům zpestřit jejich návrat do školních lavic.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Perníkový táta: Seriálová komediální bomba plná lidskosti i absurdity, která vám změní pohled na svět
16.03.2021

Perníkový táta: Seriálová komediální bomba plná lidskosti i absurdity, která vám změní pohled na svět

Jestliže se v této předjarní době cítíte omezovaní a nespokojení, zlepšete si náladu seriálem Perníkový táta na Netflixu. Toto mimořádné dílko,...

Hráli teenagery a táhlo jim na 30, se ztvárněním o několik let mladších postav neměli tito herci problém
08.09.2021

Hráli teenagery a táhlo jim na 30, se ztvárněním o několik let mladších postav neměli tito herci problém

Hrát o 10 let mladší postavu? Není problém, vždyť to nikdo ani nepozná. A skutečně to tak je, někteří herci si zkrátka udržují mladistvý vzhled,...

Nová reality show Like House je průšvih: Co se nepovedlo?
18.05.2021

Nová reality show Like House je průšvih: Co se nepovedlo?

Nový pořad Like House dal dohromady partu mladých influencerů. Reality show se však krátce po svém začátku dočkala ledové sprchy. Jde o revoluci v...

10 krásek, které se rozhodly vzepřít hollywoodskému trendu a stárnout přirozeným způsobem bez zásahů plastické chirurgie
12.06.2021

10 krásek, které se rozhodly vzepřít hollywoodskému trendu a stárnout přirozeným způsobem bez zásahů plastické chirurgie

Kosmetická chirurgie je mezi celebritami populární už roky a v některých případech jsou známé osobnosti ochotné v honbě za zadržením odcházejícího...

Tipy na napínavé filmy, kde se vše točí kolem lupičů, nebezpečí a balíku peněz
12.07.2021

Tipy na napínavé filmy, kde se vše točí kolem lupičů, nebezpečí a balíku peněz

Kinosál je vynikajícím prostředím pro silné emoce. Tma v sále, velké plátno, izolace od okolního hluku, výborné ozvučení prostoru. To vše vytváří...

Ochránce: Vznikl další seriál ze školního prostředí, který nás má chránit a poučit zároveň
12.10.2021

Ochránce: Vznikl další seriál ze školního prostředí, který nás má chránit a poučit zároveň

Česká televize pustila na obrazovky další nový seriál, tentokrát Ochránce. Jde o seriál ze školního prostředí, kde můžeme sledovat situace, které...

Marek Lambora ze seriálu Slunečná nechodí s Evou Burešovou, ulovila ho krásná Miss
02.03.2021

Marek Lambora ze seriálu Slunečná nechodí s Evou Burešovou, ulovila ho krásná Miss

Marka Lamboru by nejedna divačka ráda viděla po boku seriálové kolegyně Evy Burešové. Ve Slunečné jim to společně ohromně sluší. Teď prasklo, jak...

Totální kolaps v Ulici: Kdo zachrání Blanku před smrtí?
29.03.2021

Totální kolaps v Ulici: Kdo zachrání Blanku před smrtí?

Luděk si usmyslel, že Blance pomůže za každou cenu. A hlavně za cenu toho, že na něm bude zcela závislá. Využívá její křehkosti a nesnesitelných...

Nejslavnější animované postavičky Tom a Jerry, které mají přes 80 let, se tvořily také v Československu
19.03.2021

Nejslavnější animované postavičky Tom a Jerry, které mají přes 80 let, se tvořily také v Československu

Všední námět honiček kočky a myši se divákům líbí už od roku 1940. Postavičky Toma i Jerryho se v průběhu let měnili nejen vzhledově, ale i...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Diskutujte