Srpnové premiéry na Netflixu. Na co se můžete těšit?

Srpnové premiéry na Netflixu. Na co se můžete těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na srpen je ohlášeno mnoho premiér oblíbených seriálů na VOD Netflix. Vyberete si i vy video bez předepsaného televizního programu, které se vám bude líbit? Pojďte se mrknout, jaké nás čekají novinky.

Lucifer – 5. série

Mysteriózní fantasy komedie s Tomem Ellisem v hlavní roli je letošní srpnovou první premiérou. Co se bude dít, když Lucifera již nebaví být nejvyšším pánem pekla, protože je nešťastný a znuděný? Rezignuje na svou funkci pána pekel a obklopí se krásou a leskem Los Angeles. Konečně zažívá to pravé dobrodružství a akci, jakou si vždy přál. Pomáhá totiž místním poldům trestat kriminální živly. Seriál je natočený podle stejnojmenného komiksu vydavatelství Vertigo ze skupiny DC Comics. Lucifer se původně od roku 2016 vysílal na stanici Fox, po třech letech přešel na Netflix.

Projekt Power

Hollywood už bohužel počítá velké ztráty a propad ve svých aktivitách. To se ale streamovacích služeb netýká a jedou naplno, aby svým divákům nabídly pořádnou podívanou. V půlce srpna má premiéru snímek Projekt Power. Jamie Foxx, Rodrigo Santoro a Joseph Gordon-Levitt v příběhu o zcela nové droze, co dokáže v člověku vyvolat nadpřirozené schopnosti. Vědeckofantastický thriller ale představuje jednu zásadní otázku: Jakou nadpřirozenou schopnost mají hlavní hrdinové? To totiž nikdo neví, dokud novou pilulku nepolkne.

Země imigrantů

Dokumentární seriál pracující s unikátními materiály americké imigrační a celní služby odhaluje velmi pohnutý osud dnešních imigrantů snažících se o život ve vysněné zemi. Snímek od výkonného producenta dokumentu Icarus, který získal Oscara. Režii dokumentárního projektu Immigration Nation si vzali na starost Christina Clusiau a Shaul Schwarz. O hudbu se postaral Jeremy Turner. Na VOD Netflix startuje seriál 3. srpna.

Už víte, co budete sledovat vy?