Dámy, pobavte se! Aneb filmy, ve kterých hrají prim mužná těla. Mrkněte do galerie

Dámy, pobavte se! Aneb filmy, ve kterých hrají prim mužná těla. Mrkněte do galerie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letní večery přímo svádějí k tomu, abychom se trochu uvolnili. Filmů, u kterých se pobaví pánové, je bezpočet – spoře oděné krásky na nás přeci koukají z tolika snímků. Jaké filmy ale potěší ženské divácké oko? Přinášíme tipy na bijáky, které se vám rozhodně budou líbit!

Bez kalhot

Český překlad filmů o Magic Mikeovi hovoří za vše. Co byste řekly tomu, kdybyste se dnes večer podívaly na příběhy o partičce striptérů? Co se asi v jejich životech bude dít? Komedie Bez kalhot z roku 2012 a její pokračování Bez kalhot XXL, které vzniklo o tři roky později, vás příjemně uvolní. A snad nemusíme zdůrazňovat, že hlavní roli si střihnul hollywoodský fešák Channing Tatum. Jaká že byla původní profese tohoto herce, než se stal slavným? Ano, tipujete správně! Byl profesionální striptér. Milé dámy, máte se na co těšit!

Láska prochází žaludkem

Filmový počin ze slunného Španělska, jehož hlavním motivem je příběh Lucie, která se touží stát profesionální kuchařkou. Milostný trojúhelník, který se ve filmu objeví, bude mít velmi nečekané rozuzlení. Vážené dámy, užijte si tento snímek, ve kterém se kromě hlavní herečky objeví dva charismatičtí Španělé – Andalusan Paco Leon a Madriďan Alfonso Bassave! Jak nakonec dopadne filmová zápletka? Nechte se překvapit. Doporučujeme si tuto netradiční kuchařku vychutnat s nějakým dobrým jídlem po ruce.

Bezva ženská na krku

Dámy, už jste tento film viděly? V tom případě jistě pochopíte, proč v našem výběru nesmí chybět. Proč bychom stále obdivovaly zahraniční herce, když i krásný český rybníček nabízí kvalitní podívanou. Pohodový příběh, ve kterém hraje Petra Hřebíčková, představí Ondřeje Vetchého v roli krasavce s velmi netradičním zaměstnáním. Už se těšíte na trochu letní pohody?

Přejeme vám krásný filmový zážitek a spoustu letní pohody. Ochutnávku hereckých fešáků naleznete v galerii.