Ulice: Kryštof si vyřizuje účty se svými blízkými

Ulice: Kryštof si vyřizuje účty se svými blízkými
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kaštan je po návratu z nemocnice ve velmi špatném stavu. Chce všechno vzdát a raději by nebyl. Naštěstí jsou tu Klímovi. I Kryštof teď potřebuje velkou podporu, nejdříve si však potřebuje něco vyjasnit. Vnitřní napětí si Kryštof ve 4348. dílu znovu vybíjí doma, tentokrát je však u toho i Vojta.

Kryštof stále hledá odpovědi na otázky, které ho provázejí ve dne v noci. Vůbec nerozumí tomu, jak se celé jeho manželství mohlo takhle zhroutit. Vždyť už bylo všechno v pořádku a Kryštof měl za to, že se mají jako rodina moc dobře a že jim to s Karlou v manželství funguje.

Zeptá se jí proto, když jsou sami, proč to udělala? Co jí chybělo? Nebo je to snad jeho vina? Můžou za to dluhy, které napáchal? Karla mu však nedokáže na nic z toho dát jasnou odpověď. 

Zdroj: TV Nova
 

Anežka žije v nevědomosti, zda ji rodiče pustí, nebo nepustí na vytouženou školní stáž do Švýcarska. Dávají si čas na rozmyšlenou, ale do čtvrtka potřebuje Anežka znát jejich resumé. Její rodiče však budou mít den předtím úplně jiné starosti. Iva jde zkontrolovat pana Kaštana, kterého pustili z nemocnice do domácího ošetřování.

Ošetřovat ho však nemá kdo. Iva si ho proto bere pod svá ochranná křídla. Není jí jedno, co s ním bude dál, i když tím riskuje, že se ho znovu na dlouhou dobu nezbaví. Její touha mu pomoct je však silnější než obavy. 

Vítek však nemá pro její samaritánství takové pochopení, když se Iva objevuje s Kaštanem u nich doma a usadí ho na gauč. Iva se však musí vrátit do práce, a tak doma s Kaštanem zůstává jen Vítek s dětmi. Pan Kaštan se před Vítkem rozpovídá o životě, jaký má ještě před sebou.

Čekají ho už jen samé nemoci a bolesti. Když Vítek vidí, v jak vážném je psychickém stavu, začne mu ho být líto. Uloží Kaštana k nim do postele, aby nabral síly, ale Ivě dá později najevo, že takhle to dál nejde. Iva to moc dobře ví, a tak znovu zkouší napsat Kaštanově dceři. Vítek s Ivou však ten večer udělají ještě jeden dobrý skutek. Pro jejich dceru ten nejdůležitější. 

Zdroj: TV Nova

Kryštof s Karlou oznámí Věře, že je hlídají policisté, aby jim Štěpánek nemohl ublížit. Věra se diví a přemýšlí, jestli je to nutné, ale Karla ji přesvědčuje, že ano. Ať si sama vzpomene na to, jak ji naháněl telefonem a pronásledoval ji. Věra se zajímá, co Jakubovi hrozí, a mluví z cesty.

Kryštof se jde potom schovat do Coolny, ale taky si tu chce vyřídit účty. Uhodí na Tonyho a začne mu vyčítat, že mu nic neřekl. Jeho nejlepší kamarád. Tony však netuší, o čem to Kryštof vlastně mluví a proč je na něj tak nabroušený. Všechno se vyjasní ve chvíli, kdy přijde Bruno.

Kryštof udeří i na něj a Bruno se bez vytáček přiznává. Řekne mu, jak se o vztahu Karly a Štěpánka dozvěděl, i o tom, co se dělo na svatbě Kryštofových rodičů. To jen podpoří Kryštofův vztek, který si doma vybije na Karle. Bohužel však i před Vojtou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text