Diskuze

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným opakem zákeřné Soni z Ulice. Krásně zpívá, abstinuje a není to člověk, který by vyhledával konflikty. Tím spíš si ale roli potvory náramně užívá.
Zpět na celý článek

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným opakem zákeřné Soni z Ulice. Krásně zpívá, abstinuje a není to člověk, který by vyhledával konflikty. Tím spíš si ale roli potvory náramně užívá.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek nás čeká kopanec do zlomeného srdce a strach někoho potkat
05.11.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek nás čeká kopanec do zlomeného srdce a strach někoho potkat

Eddie se nechce potkat s Adrianou ani Prokopem, ale není mu to přáno a jeho srdce utrží další krutou ránu. O setkání s Koldou usiluje starostlivý...

Kvíz: Jen 1 z 10 Čechů zvládne rozpoznat 10 známých filmů podle jediné věty
11.02.2026

Kvíz: Jen 1 z 10 Čechů zvládne rozpoznat 10 známých filmů podle jediné věty

Poznat filmy podle filmové ukázky pozorní diváci zvládnou levou zadní. Co když vám ale k dispozici dáme jednu jedinou slavnou větu z filmu? Poznáte...

Konečně pořádný chlap! Diváci Ulice jásají nad novou milostnou zápletkou. Tohle nemůže dopadnout dobře
06.02.2026

Konečně pořádný chlap! Diváci Ulice jásají nad novou milostnou zápletkou. Tohle nemůže dopadnout dobře

Řada diváků už zaznamenala slibné jiskření mezi Adrianou a Adamem Kokešem, zatím nevinné a nenápadné, samozřejmě, ale to se už brzy změní. Fešák...

Příští týden v Ulici: Martina zve Pokladníka na schůzku a Kolda je v koncích
15.11.2025

Příští týden v Ulici: Martina zve Pokladníka na schůzku a Kolda je v koncích

To zase bude v Ulici zmatek – příští týden zahájíme se Žofkou, která se bude plácat ve svých pocitech. V tom jí budou zdatně sekundovat Lukáš Chod...

Polabí: Nečekané rozhodnutí a zlomené srdce
04.12.2025

Polabí: Nečekané rozhodnutí a zlomené srdce

Linda stále obviňuje matku, že může za problémy v manželství. Pokud otec utekl, bylo to proto, že už to s ní nemohl vydržet. Jeho nevěru ignoruje,...

Zeki Müller z Fakjú pane učiteli je dnes úspěšným mužem Netflixu
15.11.2025

Zeki Müller z Fakjú pane učiteli je dnes úspěšným mužem Netflixu

Zeki Müller patří k učitelům, které nikdy z paměti nevymažete. Učil na Götheho gymnáziu a fanoušky dodnes mrzí, že to s Lisi Schnabelstedtovou...

Rozkošné bydlení Jaroslavy Obermaierové. Ráj z roku 1905 opravila s láskou a za minimum. Srdcem chaty je prostá kuchyň
02.03.2026

Rozkošné bydlení Jaroslavy Obermaierové. Ráj z roku 1905 opravila s láskou a za minimum. Srdcem chaty je prostá kuchyň

Jaroslava Obermaierová tráví celoročně čas na zrekonstruované a s láskou udržované chalupě u Benešova, kde ráda vaří, pečuje o zahrádku a vídá se s...

Gábina z Ulice se rozešla s otcem svých dětí, částečně spolu ale bydlí
07.12.2025

Gábina z Ulice se rozešla s otcem svých dětí, částečně spolu ale bydlí

Anetu Krejčíkovou pravděpodobně znáte jako Gábinu Pumrovou z Ulice. V letošním roce však Aneta seriál po mnoha letech opustila. Seriálová Gábina se...

Válka, tank, paranoia, klaustrofobie a psychický rozpad. Češi hltají nový válečný film z Německa
30.01.2026

Válka, tank, paranoia, klaustrofobie a psychický rozpad. Češi hltají nový válečný film z Německa

Německý snímek Der Tiger se sice tváří jako další otřepaný heroický příběh o válce, ale už po několika minutách vám bude jasné, že tady půjde o...

Tohle je princezna, která se umí bránit. A nejen na jevišti
02.12.2025

Tohle je princezna, která se umí bránit. A nejen na jevišti

Kdyby se rozdávaly korunky za nejdéle sloužící české princezny, Sabina Laurinová by si je doma mohla rovnat do sbírky podle barev duhy. Jenže její...

Diskutujte

Nejnovější diskutované