Diskuze

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným opakem zákeřné Soni z Ulice. Krásně zpívá, abstinuje a není to člověk, který by vyhledával konflikty. Tím spíš si ale roli potvory náramně užívá.
Zpět na celý článek

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným opakem zákeřné Soni z Ulice. Krásně zpívá, abstinuje a není to člověk, který by vyhledával konflikty. Tím spíš si ale roli potvory náramně užívá.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Těhotné Vandě budou všichni pomáhat. Na Luďka se kašle
29.11.2024

Ulice: Těhotné Vandě budou všichni pomáhat. Na Luďka se kašle

Vandino jednání můžeme omlouvat nemocí, jíž závislost na hazardu jistě je, ale nic to nemění na tom, že do nezáviděníhodné situace se dostala sama....

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se Šimon vrátí na nádraží, aby natočil varovné video. Vezme s sebou mámu
20.11.2024

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se Šimon vrátí na nádraží, aby natočil varovné video. Vezme s sebou mámu

Šimona štve, jak ho neustále všichni nazývají práskačem. Rozhodne se hájit svou čest a zároveň udělat něco dobrého, co by mohlo varovat všechny...

Dnes v Ulici: Bára se vůči Aničce zachová neprofesionálně a Marečkovi doufají, že se Kolářová stáhne
14.01.2025

Dnes v Ulici: Bára se vůči Aničce zachová neprofesionálně a Marečkovi doufají, že se Kolářová stáhne

Poslední návštěva, ale i zbrklý odchod Kolářové zanechal v Marečkových hodně otázek. Co to mělo znamenat? Nešťastně se zachová také Bára, která...

Šéfkuchaře Radka Kašpárka spláchla vlna kritiky za to, že se nacpal do Ulice
22.11.2024

Šéfkuchaře Radka Kašpárka spláchla vlna kritiky za to, že se nacpal do Ulice

Účast Radka Kašpárka v jedné z nejnovějších epizod Ulice měla být příjemným zpestřením, ale valná část diváků se spíš na takový díl odmítá dívat....

Talentovaná Lucie Vondráčková ve StarDance překonala strach ze zvedaček. Máme se nač těšit
11.10.2024

Talentovaná Lucie Vondráčková ve StarDance překonala strach ze zvedaček. Máme se nač těšit

Nová řada StarDance klepe na dveře a s ní živé přenosy krásných tanečních vystoupení. Letos se mezi soutěžícími objeví také herečka a zpěvačka...

Zítra v Ulici: Milena v pátek vytáhne z Gábiny pikantní novinku. Radek z toho bude mít Vánoce
24.10.2024

Zítra v Ulici: Milena v pátek vytáhne z Gábiny pikantní novinku. Radek z toho bude mít Vánoce

Zatímco soudce a Jirka společně pátrají v minulosti po stopách matčina milence, Gábina odolává Mileninu výslechu a nakonec podlehne. Informaci, že...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Veroniku čeká oběd na zámku, Majer má však v záloze jiný způsob, jak dosáhnout svého
25.11.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Veroniku čeká oběd na zámku, Majer má však v záloze jiný způsob, jak dosáhnout svého

Veronika si s Davidem stále užívá, ale kluci jí možná nasadili brouka do hlavy, a tak jí už tajný vztah moc romantický nepřipadá. I ona má trošku...

Jedna rodina: Ženská, co to umí s motorovkou, odmítla Kolibříka, Karel vyřešil malování bytu a Vašek chce odjet za tátou
19.11.2024

Jedna rodina: Ženská, co to umí s motorovkou, odmítla Kolibříka, Karel vyřešil malování bytu a Vašek chce odjet za tátou

Vašek už konečně netrpělivě čeká na konec učení. Reparát je tady a jemu končí galeje. Je přesvědčený o tom, že zkoušku zvládne, protože Martina...

Ulice: Postavu kuchaře si Jakub Kohák pojmenoval sám. Dostal jiný text a musel improvizovat
07.01.2025

Ulice: Postavu kuchaře si Jakub Kohák pojmenoval sám. Dostal jiný text a musel improvizovat

Herec a moderátor Jakub Kohák si odskočil do Ulice na dva natáčecí dny, aby tam jako drzý kuchař Johan způsobil pořádný poprask. Kuchařka Martina v...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Dýka do srdce pro Petra a Veroniku. Jen Petr ještě netuší, kdo nabrousil ostří
12.12.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Dýka do srdce pro Petra a Veroniku. Jen Petr ještě netuší, kdo nabrousil ostří

Ve vesnici se objevil neznámý muž a není jasné, zda stál u rybníka náhodou, nebo tam číhal. Jisté je, že v centru jeho zájmu byla Linda, která na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované