Festival Serial Killer nabídne možnost sledovat seriály letošního ročníku zdarma online

Festival Serial Killer nabídne možnost sledovat seriály letošního ročníku zdarma online
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi 22. a 27. zářím budeme mít všichni možnost na DAFilms sledovat zdarma seriály, co se objeví v rámci letošního třetího ročníku festivalu věnovaného právě evropským seriálům.

Zúčastníte se osobně?

Ani letošní třetí ročník festivalu Seriál Killer vás neochudí o možnost zhlédnout projekce na velkém plátně, a to zcela zdarma. Letošní promítání proběhne v Divadle Husa na provázku. Pro možnost vidět seriály osobně je pouze nutné se přihlásit na stránkách festivalu. Bude se promítat například anglický počin Znovu do normálu z roku 2019, letošní ruský seriál Dobrý člověk, srbská Bažina nebo český internetový hit sKORO NA mizině, ve kterém účinkují herci soukromého ostravského divadla Mír, ale i Jiří Langmajer nebo Petr Kolečko.

Hlavní soutěž festivalu

V rámci hlavní festivalové soutěže se budou prezentovat ty nejlepší dramatické seriály ze střední a východní Evropy, které vznikly v průběhu uplynulého roku. Bude možno vidět i estonský počin Zrádce, špiónský thriller odehrávající se na počátku milénia, který má velký přesah i do současnosti. Představí se i balkánské seriály, jako jsou Špinavý prachy nápaditého rumunského filmaře Cristiana Mungiu.

Online neomezené sledování

Pokud se osobně na seriálový maraton do Brna nedostanete, nabízí se vám jedinečná příležitost, jak si pustit aktuální kulturní počiny do svého domu kdykoliv se vám zachce. Všechny letošní seriály bude možno přehrát po dobu 6 dnů, s českými nebo anglickými titulky. Stačí se pouze zaregistrovat na DAFilms.cz.

Doprovodný program pro festival je pro letošní rok připravován ve spolupráci s Českou televizí online. V rámci festivalu bude možno navštívit večírek s exkluzivními hosty v prostorách Divadla Husa na provázku, a to ve dnech 25. a 26. září.