Ulice: Řekl Dirk poslední slovo? Nebo si Skyler v Česku najde?

Ulice: Řekl Dirk poslední slovo? Nebo si Skyler v Česku najde?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv se Dirk v Ulici vůbec neobjevil, hodně se o něm mluví. Mluvilo se o něm, když s ním Skyler opouštěla Frantu, a teď je na scéně ve chvíli, kdy Skyler opouští jeho. Je totiž drogově závislý a s někým takovým Skyler nehodlá být už ani minutu navíc. Jenže řekl Dirk poslední slovo?

Franta je teď klidnější, když má Chrise u sebe 

Když se Skyler do Česka přiřítila jako lavina, všichni spekulovali o tom, že ji Dirk podvedl, a proto mu teď ona nemůže přijít na jméno. Později však vyšlo najevo, že je v tom něco vážnějšího než nová žena. Dirk bral pervitin, a to opakovaně. Se Skyler potom vylezlo, že už jednou ho kvůli závislosti z bytu vyhodila. Potom ho ale vzala zpátky, protože jí slíbil, že s drogami skončí. Neskončil. A aby měl na fet, prodal jejich společný karavan.

Zatímco Skyler celou záležitost s drogami vnímala s odstupem, Frantu to rozlítilo. Skutečnost, že jeho malý syn Chris sdílel jednu domácnost s drogově závislým, ho zkrátka nenechala chladným. Se Skyler se pohádal a vyhodil ji z bytu. Ona mu pak musela slíbit, že už Dirka nikdy v životě neuvidí. To ale nezávisí jen na ní. Skyler má jasno. Dokonce Aničce přiznala, že lituje toho, že kdysi Frantu s Dirkem podvedla. Je tak velmi málo pravděpodobné, že by s Dirkem chtěla znovu začínat. Ale co když si Skyler vyhledá Dirk? Přece jen ji miloval a byla pro něj částečným zdrojem peněz na drogy. 

V Česku je Skyler i Chris před Dirkem v bezpečí. I kdyby se tady ukázal, jen těžko by měl na zaplacení nějakého ubytování. Vždyť ani peníze na letenku by nejspíš nedal dohromady. Mnohem raději by si koupil drogy.

V Česku je Skyler i Chris před Dirkem v bezpečí, zdroj: Tv Nova

Dirk zavařil i Skyler 

Dirk celou situaci Skyler velmi zkomplikoval. Nejenže se musela narychlo vrátit do Česka, a to bez Chrise, který trávil dovolenou se svými prarodiči, nýbrž musela žádat o pomoc Frantu a jeho novou přítelkyni Báru. Naštěstí oba ukázali, že mají srdce na svém místě, a Skyler u nich našla dočasný azyl. Dirk však Skyler zavařil i po jiné stránce. Když se o celé situaci dozvěděli rodiče Skyler, mysleli, že vyletí z kůže. Od této chvíle začali Skyler více sledovat, především chtěli vzít Chrise do své péče. I tady Skyler pomohl Franta, když se zaručil za to, že Chris bude mít řád a bezpečí.

Jó, asi vážně byla tehdy hrozně blbá, když Frantu opouštěla. Co si tehdy vůbec myslela? Nejspíš měl hlavu v oblacích. Teď ale vidí, že Franta je ten nejlepší otec pod sluncem. Ale co už. Jedině... Bára se chystá na měsíc do Izraele. Mohla by to být příležitost pro Skyler, aby se s Frantou znovu sblížila? Možná.

Vypadá to, že to bude mít Bára ještě dost těžké. Ta vztah s Frantou bere velmi vážně. Ale co zmůže na dálku? Navíc dobře ví, jak cílevědomá Skyler je. Pokud se rozhodne, že Báru obejde, klidně to udělá. Nezbude jí než doufat, že Franta se od Skyler uhnat nenechá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text