Luděk už ví, že Adam chodí s Jarkou, a práskne to Blance! Jaká bude její reakce?

Luděk už ví, že Adam chodí s Jarkou, a práskne to Blance! Jaká bude její reakce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Luděk brzy ráno zazvoní u Blančiných dveří, dost ji překvapí. Ale skutečnou bombou bude to, co na ni vzápětí vychrlí. Prý načapal Adama s Jarkou... A rozhodně to nebylo při nevinné taneční lekci! Blanka je v šoku a pocítí hořké zklamání. Jak jí mohla Jarka lhát do očí?

Luděk načapal Adama s Jarkou a běží žalovat Blance

Luděk se stále snaží vzchopit ze šoku, který mu připravili Adam s Jarkou. Nenapadne ho nic lepšího, než hned upalovat za Blankou, aby jí vše napráskal. Blance se nechce věřit, že by jeho slova byla pravdivá.

Neochotně ho pozve dál a on jí všechno vylíčí v nejdivočejších barvách. Blanka mu vyčte, že včera před Adamem a Jarkou tak vyváděl. Skvěle, takže nakonec bude za toho špatného zase on? Neměla by si snad Blanka udělat pořádek v ordinaci a zjistit, o co její zdravotní sestře vlastně jde? Jak je vůbec stará? Má už nějaké děti z předchozího vztahu? Matka samoživitelka by byla pro Adama opravdu terno!

Blanka ztratí důvěru v Jarku. Zachová se k ní chladně

Blanka bude po zbytek dne bez nálady a studená jako ledová královna. Do ordinace dorazí s výrazem, jenž by byl málem schopen vraždit. Objednané pacienty nechá čekat, protože si nejdřív potřebuje promluvit s Jarkou. Chce vědět, proč jí o svém vztahu s Adamem neřekla sama a mnohem dřív.

Když u ní byla před pár dny na večeři a potkala se tam s Adamem, to už spolu asi chodili, že? Takže ji celou dobu tahali za nos. Jarka zpočátku Adama odmítala, protože je Blančinou podřízenou. Pak spolu začali randit zcela nezávazně, a tak neviděla důvod, proč by o tom Blance měli říkat. Možná byla ale prostě jen zbabělá. Každopádně to dospělo k tomu, že Blanka už nemůže mít k Jarce důvěru.

Měla by Jarka dát výpověď?

Evžen se v krámku potká s Adamem. Mladík si myslí, že mu také přišel rozmlouvat vztah s Jarkou, ale Evžen o něm do této chvíle nevěděl. Chce se jen s Adamem poradit o tanečním kurzu a požádat ho, aby jej naučil pár kroků. Ačkoli ho tancování ani trochu neláká, rád by Blanku potěšil. Vzápětí dorazí do krámku Jarka a Evžen se s ní seznámí, než v rychlosti vyklidí pole. Jarka vypadá příšerně, hádka s Blankou ji vážně sebrala. Možná by měla dát výpověď? Nikdo ji sice zatím nevyhazuje, ale jak by pracovní vztah mohl fungovat bez vzájemné důvěry?

Naučí Adam Evžena tančit? Zdroj: TV Nova

Blanka na svou sestřičku pěla ódy, teď jí Jarka vadí

Adam se rozhodne odstěhovat od Luďka a Vandy. Zatímco si balí věci, dost hlasitě se s tátou hádá a Vanda se marně snaží je oba uklidnit. Ani u Blanky není atmosféra o mnoho lepší. Ona totiž začne vyčítat i Kristýně, že jí o Adamově vztahu neřekla pravdu, a přitom o něm určitě už dlouho věděla.

Kristýna namítne, že to nebyla její věc. Neměla právo se o tom šířit. Navíc nechápe, proč by měli Adam s Jarkou hned všechno hlásit mámě. Evžen se přikloní na stranu Kristýny a společně rozmetají Blančiny argumenty. Ta sice uznává, že nemůže Adamovi do ničeho mluvit, ale zároveň jí Jarka vadí, protože se k jejímu synovi nehodí. Nedávno se rozvedla, co když vnímá Adama jen jako dočasného převozníka a zlomí mu srdce? Možná, usoudí Evžen, ale tím si chlapec bude muset projít sám.

Kéž by na Jarku všichni reagovali jako Evžen. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text