Diskuze

Pavel Nový z Ulice: měl jsem halucinace

Herce Pavla Nového mohou diváci Novy pravidelně potkávat v nováckém seriálu Ulice. Někteří si ho dodnes pamatují jako Pepu z oblíbené komedie S tebou mě baví svět. Málokdo ale ví, že se herec objevil v televizi už ve 13 let
Zpět na celý článek

Herce Pavla Nového mohou diváci Novy pravidelně potkávat v nováckém seriálu Ulice. Někteří si ho dodnes pamatují jako Pepu z oblíbené komedie S tebou mě baví svět. Málokdo ale ví, že se herec objevil v televizi už ve 13 let
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pupendo: Kvíz, u kterého si 80 % lidí říká: „tohle tam vážně bylo?”
07.02.2026

Pupendo: Kvíz, u kterého si 80 % lidí říká: „tohle tam vážně bylo?”

Sledování filmu Pupendo je vždy velká zábava. Hlášky, obsazení a odkaz filmu jsou výsledkem skvělé a osvědčené spolupráce Jana Hřebejka a Petra...

Tohle jsou hned 4 důvody, proč je Alain Delon nesmrtelný
11.11.2025

Tohle jsou hned 4 důvody, proč je Alain Delon nesmrtelný

Alain Delon, ztělesnění francouzského šarmu a chladného charisma, vytvořil v 60. a 70. letech řadu postav, které se vryly do paměti diváků. Čtyři...

Hynek z Polabí, Vichr z politiky a Černý ze Stínů: Vyorálek v rolích, které mu sedí jako ulité
30.11.2025

Hynek z Polabí, Vichr z politiky a Černý ze Stínů: Vyorálek v rolích, které mu sedí jako ulité

Jiří Vyorálek je jedním z nejvšestrannějších českých herců. Naprosto věrohodně se promění v kriminálního kapitána, patologa nebo v mocného politika...

Hrušínská jako matka a manželka: S Vandou z Ulice nemá nic společného. Ukázala svou pravou tvář
17.02.2026

Hrušínská jako matka a manželka: S Vandou z Ulice nemá nic společného. Ukázala svou pravou tvář

Kristýna Hrušínská je dcerou herce Jana Hrušínského a herečky Miluše Šplechtové. Není tedy divu, že se i ona stala herečkou. Její manžel ale herec...

Podívejte, s jakou kráskou žije Jiří Macháček. Je chytrá, talentovaná a získala Českého lva. Vzít si ji ale nechce
04.01.2026

Podívejte, s jakou kráskou žije Jiří Macháček. Je chytrá, talentovaná a získala Českého lva. Vzít si ji ale nechce

Herec a muzikant Jiří Macháček žije už pětadvacet let po boku režisérky Kristiny Dufkové. Vychovávají spolu dvě děti, mají silné rodinné zázemí a...

AZ-kvíz: Ani v zimním období nemusíte své znalosti nechat ležet ladem
04.12.2025

AZ-kvíz: Ani v zimním období nemusíte své znalosti nechat ležet ladem

Když venku chumelí a mráz praští, člověku se často ani nechce vylézat. Zažeňte nudu hezky v pohodlí a třeba s naším kvízem, v němž naleznete...

Kleopatra Hollywoodu: Osm manželství, nekonečná vášeň a osud ženy, která si spletla lásku s rolí
04.01.2026

Kleopatra Hollywoodu: Osm manželství, nekonečná vášeň a osud ženy, která si spletla lásku s rolí

Elizabeth Taylor byla zosobněním hollywoodského snu i jeho temné stránky. Oslnivá krása, pohádková kariéra a osm manželství z ní udělaly legendu,...

Polabí: Jak by mohl příběh našich hrdinů v malebném Polabí pokračovat
23.12.2025

Polabí: Jak by mohl příběh našich hrdinů v malebném Polabí pokračovat

Než dorazí oficiální druhá série seriálu Polabí, rozhodli jsme se fanouškům zkrátit čekání po svém. Přinášíme vlastní fiktivní příběh inspirovaný...

V pondělní Ulici se stupňuje peklo. Nikovi i Hruškovi trpí jako psi. Tohle nesnesou ani nejotrlejší fanoušci
01.02.2026

V pondělní Ulici se stupňuje peklo. Nikovi i Hruškovi trpí jako psi. Tohle nesnesou ani nejotrlejší fanoušci

Napětí stoupá, emoce bublají, krize se zhoršuje… Rodina Hruškových je nucena řešit hned dva velké problémy najednou – zdraví syna a hledání nového...

Zuzana Stivínová a její manžel jsou každý z jiného těsta. Přesto jim to klape
22.11.2025

Zuzana Stivínová a její manžel jsou každý z jiného těsta. Přesto jim to klape

Zuzana Stivínová byla oceněna za svoji roli v seriálu HBO Pustina, zahrála si v dvoudílném filmu Marie Terezie nebo v zahraničních filmech jako...

Diskutujte

Nejnovější diskutované