Diskuze

Pavel Nový z Ulice: měl jsem halucinace

Herce Pavla Nového mohou diváci Novy pravidelně potkávat v nováckém seriálu Ulice. Někteří si ho dodnes pamatují jako Pepu z oblíbené komedie S tebou mě baví svět. Málokdo ale ví, že se herec objevil v televizi už ve 13 let
Zpět na celý článek

Herce Pavla Nového mohou diváci Novy pravidelně potkávat v nováckém seriálu Ulice. Někteří si ho dodnes pamatují jako Pepu z oblíbené komedie S tebou mě baví svět. Málokdo ale ví, že se herec objevil v televizi už ve 13 let
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Odznak Vysočina jde do finále a spousta otázek zůstává bez odpovědí
25.02.2022

Odznak Vysočina jde do finále a spousta otázek zůstává bez odpovědí

Kdo čekal, že se na konci první série vyjasní, proč se celým seriálem táhne jako stín dějová linka, která sahá daleko do minulosti Dany Skálové,...

Jak se stát tyranem: Dokument Netflixu přináší zajímavosti o největších diktátorech nedávné historie
30.01.2022

Jak se stát tyranem: Dokument Netflixu přináší zajímavosti o největších diktátorech nedávné historie

Jak se lidé jako Adolf Hitler, Saddám Husajn nebo plukovník Muammar Kaddáfí dostali k moci? Proč je takové množství lidí následovalo a sloužilo jim...

Leighton Meester bude hrát v adaptaci The Weekend Away na Netflixu
02.03.2022

Leighton Meester bude hrát v adaptaci The Weekend Away na Netflixu

Pod názvem Víkendový útěk přichází 3. března na Netflix napínavý americký thriller režírovaný Kim Farrant a založený na stejnojmenném románu Sarah...

Lumírovi přerostl falešný vztah přes hlavu, komu přiznal pravdu?
01.04.2022

Lumírovi přerostl falešný vztah přes hlavu, komu přiznal pravdu?

Lumír před mámou a Ingrid předstíral, že strávil noc u Jarušky, své domnělé přítelkyně. Pouze Pavlíkovi přiznal, že byl ve skutečnosti v hospodě s...

Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny
29.04.2022

Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny

Po dvou dětech o sobě dává Aneta Krejčíková v Ulici znovu vědět. Víte, že tato atraktivní herečka oslaví 29. dubna své 31. narozeniny? V Ulici ji...

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Miloš chce dítě! Co na to Eva?
04.03.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Miloš chce dítě! Co na to Eva?

Michal hraje hry ve dne v noci a domů nosí pětky. Ivě rupnou nervy nejen kvůli němu, ale i kvůli Vítkově podřadné práci. Lumír se mračí na Ingrid...

Zatím bezejmenný seriál od skvělého režiséra přivede na Netflix jednoho z nejoblíbenějších herců
27.04.2022

Zatím bezejmenný seriál od skvělého režiséra přivede na Netflix jednoho z nejoblíbenějších herců

Už nějakou dobu víme, že Arnold Schwarzenegger bude natáčet svůj první seriál své dlouhé kariéry pro Netflix. Nyní streamovací služba oznámila...

Blanka se konečně opře do otravné a rozumu zbavené Vandy. Vanda však nebude jediná, kdo se v Ulici pomátne
29.05.2022

Blanka se konečně opře do otravné a rozumu zbavené Vandy. Vanda však nebude jediná, kdo se v Ulici pomátne

Někteří obyvatelé Ulice se pravděpodobně zbláznili. Karla si vede diář s milencem, Knobloch recituje Ditě a Blanka se ve 4281. dílu dozví, že Evžen...

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Blanka se odhodlá k zásadnímu kroku!
10.02.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Blanka se odhodlá k zásadnímu kroku!

Čtvrteční Ulice přinese okamžiky plné starostí, radostí i hrůzy. Ingrid přistoupí na Lumírův bláznivý nápad o společném bydlení. Prokop se stále...

Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje
15.05.2022

Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje

Zejména v době, když pracoval na radnici, jste mohli Radka Mastného vídat v oblecích, v košilích a kravatě. Byl vždy hezky upravený, což se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované