Jana Rytířová: Tvrdohlavá influencerka z Chomutova a její láska Bruno

Jana Rytířová: Tvrdohlavá influencerka z Chomutova a její láska Bruno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana Rytířová, dcera Diany Rytířové, je impulzivní influencerka, která navzdory výhradám matky odletěla do USA. Právě Spojené státy jí měly pomoci v kariéře modelky.

Z Chomutova do USA

Jana vyrůstala se svou matkou v Chomutově. Jejich vztah nebyl ale příliš harmonický, jelikož Jana byla velmi tvrdohlavá a vždy si šla za svým. Tomu nepřidal ani fakt, že několikrát matku prosila, aby jí prozradila jméno otce. 

Během jejího dospívání byla oslovena modelingovou agenturou a navzdory matce Dianě do Ameriky odletěla, aby si zde splnila sen modelky. Po pár letech se ale vrátila do České republiky se svou novou kamarádkou Rozinou.

Nová budoucnost v Praze

Po příletu do Prahy se Jana nemínila do Chomutova vracet nebo dokonce mluvit se svou matkou, se kterou konflikt přetrvával, a tak po nějakou dobu žila dokonce u Maléřových se svou kamarádkou Rozinou. 

Jelikož ale prostory bytu přestaly být dostačující, prarodiče Roziny Janě nabídli přístřeší. To Jana s veškerou pokorou přijala. Ale ani tam se dlouho nezdržela.
Časem se s Rozinou přestěhovala do bytu po Tereze Jordánové a z obou mladých slečen se zase staly spolubydlící, které spolu jednou za čas dokonce i spolupracovaly na několika akcích jako hostesky.

Láska jménem Bruno Taubr

Nová budoucnost, nový život, nová láska. Ta Janina se jmenovala Bruno. Jejich vztah byl hned na začátku plný vášně a bylo zřejmě, že mladý pár si je souzen. To ale netrvalo dlouho. Jana totiž začala být čím dál více závislá na sociálních sítích, což vyústilo v jeho rozchod s usměvavou herečkou. To Jana zpočátku těžce nesla. Nedokázala ale pochopit, že jí Bruno není schopen vyjít vstříc, co se koníčků týká.

Bruno, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kauza Mareš a zachránce jménem Jarda Hejl

Jeden muž a jeden večer ale změnili Janě život vzhůru nohama. Jana se totiž málem stala obětí znásilnění tohoto vlivného muže. Naštěstí se jí podařilo včas vysmeknout a utéct. Zhroucenou a šokovanou Janu potkal Jarda Hejl, který se snažil otřesené Janě pomoct. Ta ho ale odkázala do patřičných mezí. 

Když se pomalu začala vzpamatovávat, zjistila, kdo její zachránce byl a rozhodla se mu omluvit a zároveň poděkovat. Ti dva dokonce navázali spolupráci, kdy Jana dělala dílně propagaci na sociálních sítích. Časem se Jardovi svěřila s tím, co se tenkrát stalo.

Jarda stál po celou dobu na straně Jany a dokonce jí doporučil známou advokátku, která by jí pomohla s Marešem řádně zatočit. A tak se rozpoutal hon na Radima Mareše. Jana totiž postupem času zjišťovala, že není jediná oběť. Bohužel ne všechny měly sílu proti němu svědčit.

Až na jedinou oběť znásilnění, fotografku Báru. V té tento čin zanechal obrovské trauma a Jana jí stála celou dobu po boku. Bára v sobě našla sílu svědčit proti němu u soudu stejně jako Jana a díky tomu Radima Mareše dostaly za mříže.

Kdo je můj táta?

Aby Jana uzavřela další část kapitoly svého života, rozhodla se vypátrat svého otce, i když její matka byla zásadně proti. První falešné stopy jí dovedly až do Lisabonu. Když se ale dozvěděla, že jí matka celou dobu lhala o původu otce, ani to ji neodradilo. Jana nakonec svého pravého otce přece jen vypátrala.

 

Zdroj: