Dnes v Ulici: Skyler touží vystrnadit Miloše a Tonda se dočká drsného odmítnutí

Dnes v Ulici: Skyler touží vystrnadit Miloše a Tonda se dočká drsného odmítnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš se u Franty a Skyler zabydluje. Skyler se děsí toho, že si k nim za chvíli nastěhuje i skříně. Přeje si, ať konečně zmizí, a nutí Frantu, aby ho vyhodil. Miloš zatím s Vítkem řeší nejnovější firemní malér se sprchovým koutem. Tonda přinese Lumírovi dokončený rukopis, ale ten o to nestojí.

Skyler chce, aby Franta vyhodil Miloše

Skyler naprosto běžně vejde do bytu a přihodí se jí naprosto nečekaná věc – zakopne o Milošův nákup. Nežádoucí spolubydlící si pořídil nové pantofle a ručník, navíc se začíná vyptávat po pracím prášku. To všechno ve Skyler spustí pořádnou paniku. On se tady snad chystá zabydlet natrvalo! Jenom přes její mrtvolu.

Nekompromisní dívka uhodí na Františka, aby Miloše co nejdříve vypakoval. Miloš si uvědomuje, že jim v bytě překáží, ale zároveň se tam s nimi cítí dobře, navíc kvůli přibývajícím problémům ve firmě zatím nemá prostředky na to, aby se pohnul z místa. Frantovi je ho líto. Nemá srdce ho jen tak vyhodit, kromě toho se spíš než na něj potřebuje soustředit na diplomovou práci, od níž ho Miloš i Skyler ustavičně rozptylují.

Skyler chce Miloše co nejdál odtud.
Skyler chce Miloše co nejdál odtud. | Zdroj: TV Nova

Vítkovy obavy se potvrdily. Musí předělat sprchový kout

K Vítkově a Milošově nemalé smůle trvá zákazník na výměně zazděného sprchového kouta, takže ho budou muset na vlastní náklady předělávat. Miloš by to klidně nechal takhle, protože podle písemné dohody stejně platí ten už zazděný kout, který si zákazník vybral původně. Následná ústní dohoda není tak závazná. Vítek však s takovým přístupem nesouhlasí a nechce o zakázku přijít.

Právník Dušek přinese alespoň jednu pozitivní zprávu. Od pána, na jehož zámečku firma Eviva pracovala a kvůli kterému přišla na buben, získal splátkový kalendář na celou dlužnou částku. Ta však, vzhledem k nečekaným výdajům za sprchový kout, nebude k dispozici dostatečně brzy.

Vítek se Milošovi omluví kvůli maléru se sprchovým koutem.
Vítek se Milošovi omluví kvůli maléru se sprchovým koutem. | Zdroj: TV Nova

Tonda dokončil rukopis. Lumír ho odmítne číst

V hospodě se objeví Tonda s provinilým výrazem a dokončeným rukopisem. Chce ho dát Lumírovi přečíst a ukázat mu, že některé kapitoly „vyšperkoval“. Lumír od toho však nečeká nic dobrého. Odmítne se slovy, že ho Tondova kniha absolutně nezajímá, a odejde. Přitom i Kateřina si zřejmě všimla, že Tonda nepřišel, aby se znovu hádal, nýbrž aby se naopak usmířil.

Zdroj článku:
  • Autorský text