Diskuze

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti
S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nejde o to, co je logické, ale na co máte povolení: Podtitul filmu Krtkův svět naznačuje, že námětem byla skutečná kauza
05.06.2025

Nejde o to, co je logické, ale na co máte povolení: Podtitul filmu Krtkův svět naznačuje, že námětem byla skutečná kauza

Krtkův svět inspirovala skutečná kauza a neuvěřitelná bezmoc. Režisérka Eva Toulová tentokrát divákům představí příběh inspirovaný kauzou Josefa...

Oldřich Nový sdílí hrob s adoptovanou dcerou Janou. Ta se mu starala o milovanou chalupu, když už do Kuklíku nemohl jezdit
23.02.2025

Oldřich Nový sdílí hrob s adoptovanou dcerou Janou. Ta se mu starala o milovanou chalupu, když už do Kuklíku nemohl jezdit

Vyučený typograf se narodil roku 1899 na pražském Žižkově. K divadlu tíhl už od dětství, když ho strýc Miloš Nový brával do Národního divadla....

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stíhačka Andrea se vydala opět do Strání, Petr už je bezradný
31.03.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stíhačka Andrea se vydala opět do Strání, Petr už je bezradný

Místní fotbalistky zjišťují, že jim nová sportovní aktivita zabírá až moc času. Někdo musí trpaslíky malovat za ně! Andrea tak moc ovlivnila otce,...

Tom Cruise se slzami v očích: Na CinemaConu se loučil s Valem Kilmerem
05.04.2025

Tom Cruise se slzami v očích: Na CinemaConu se loučil s Valem Kilmerem

Tom Cruise na CinemaConu dojemně vzpomněl na svého přítele a kolegu Vala Kilmera, se kterým hrál ve filmu Top Gun. Před uvedením svého nového filmu...

Survivor 2025: Anet má asi své dny ve hře spočítané. Protěžovaný Michal jí ukradl imunitu a kmen ji bere jako hrozbu
22.04.2025

Survivor 2025: Anet má asi své dny ve hře spočítané. Protěžovaný Michal jí ukradl imunitu a kmen ji bere jako hrozbu

Anet zpátky ve hře, ale vřelého přijetí se nedočkala. Fénixové konečně přetrhli šňůru proher. Michal si imunitu, kterou u něj před soubojem s...

Ulice: Místo odchodu se možná dočkáme nové role
06.06.2025

Ulice: Místo odchodu se možná dočkáme nové role

Kdyby se novým školníkem stal právě Kaštan, bylo by v Ulici hned mnohem veseleji, myslí si mnozí diváci. Tomuhle zvědavému chlapíkovi by totiž...

Kam zmizela inženýrka Tejfarová ze Slunce, seno? Po revoluci se stala političkou, dnes je manželkou vlivného diplomata
30.03.2025

Kam zmizela inženýrka Tejfarová ze Slunce, seno? Po revoluci se stala političkou, dnes je manželkou vlivného diplomata

V roli inženýrky Tejfarové si nebrala servítky, ani v reálu se nikdy nebála vyjádřit svůj názor. Jako herečka se rozhodně uměla prosadit, později...

Napětí v Ulici roste – jedna postava ztratí kontrolu a rozpoutá něco, co nikdo nečekal
19.04.2025

Napětí v Ulici roste – jedna postava ztratí kontrolu a rozpoutá něco, co nikdo nečekal

V nejnovějších epizodách Ulice udělal Erik mámě Soně pořádnou čáru přes rozpočet, když se rozhodl záměrně zkazit přijímací zkoušky na gymnázium,...

Po 25 letech je konec: Vasil Fridrich z Ulice to ukončil
06.09.2025

Po 25 letech je konec: Vasil Fridrich z Ulice to ukončil

Vasil Fridrich vystupuje pro diváky sledující Ulici jako otec Adama a Kristýny, bývalý manžel Blanky a také těhotné ženy Vandy. Kromě toho jej...

Shrnutí návratů ve 20. sezóně Ulice: Radost nám udělal Matěj, ale Simonu nám pořád nedali
01.03.2025

Shrnutí návratů ve 20. sezóně Ulice: Radost nám udělal Matěj, ale Simonu nám pořád nedali

Vyznat se ve všech návratech při příležitosti 20. výročí Ulice není snadné, naštěstí jsme si pro vás připravili menší přehled. Z toho v podstatě...

Diskutujte

Nejnovější diskutované