Diskuze

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti
S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nejstahovanější seriály roku 2020. Tyhle série u diváků zabodovaly
09.01.2021

Nejstahovanější seriály roku 2020. Tyhle série u diváků zabodovaly

Každý je milujeme, každý je hltáme a nikdo si bez nich nedokáže svou relaxační chvilku představit. Ano, řeč je o seriálech. Jaký je váš...

Vánoční skřítek: Will Ferrell si mohl vydělat dalším pokračováním pěkný balík, přesto roli odmítl
16.12.2020

Vánoční skřítek: Will Ferrell si mohl vydělat dalším pokračováním pěkný balík, přesto roli odmítl

Buddy, skřítek ze Severního pólu, se jednoho dne dozví pravdu o tom, že je ve skutečnosti člověkem, který jako dítě vlezl do Santa Clausova pytle s...

Slavný francouzský herec Jean-Paul Belmondo o filmovou slávu nestál a toužil po velkých divadelních rolích
06.03.2021

Slavný francouzský herec Jean-Paul Belmondo o filmovou slávu nestál a toužil po velkých divadelních rolích

Osud s ním měl ale jiné plány, a tak se z něj nakonec stala ikona francouzského filmu nové vlny, která přinesla do filmů uvolněnější a přirozenější...

Seriál Ordinace v růžové zahradě: Jak dnes vypadají a čemu se věnují bývalé sestřičky z kamenické nemocnice?
18.03.2021

Seriál Ordinace v růžové zahradě: Jak dnes vypadají a čemu se věnují bývalé sestřičky z kamenické nemocnice?

Kamenickou nemocnicí, ať už oddělením gynekologie nebo chirurgie, prošlo mnoho zdravotních sestřiček. Kromě Babety Hessové tu ze staré éry Ordinace...

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení
27.12.2020

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení

Snad všichni známe oblíbenou prasátkovou reklamu na Kofolu s malou kudrnatou holčičkou. Její představitelka Sandra Flemrová od natáčení už dost...

Nejhorší filmy všech dob: Český muzikál bez hlavy a paty aneb proč měly „Decibely lásky“ zůstat jen písní
09.01.2021

Nejhorší filmy všech dob: Český muzikál bez hlavy a paty aneb proč měly „Decibely lásky“ zůstat jen písní

Michal David je bezpochyby česká super hvězda. Jeho písničky patří mezi českou klasiku a dodnes skládá skvělé songy. Jedinou jeho chybou bylo si...

Pět povedených seriálů o hodných čarodějnicích
04.12.2020

Pět povedených seriálů o hodných čarodějnicích

Za poslední roky se televizní seriály začaly technickým zpracováním blížit kvalitě filmů, zlepšily své produkční techniky, vymanily se z vlivu...

Black Mirror: Příběhy, které se již staly skutečností
27.11.2020

Black Mirror: Příběhy, které se již staly skutečností

Dystopický seriál, který varuje před realitou, která nás všechny čeká, pokud nepolevíme na integraci technologií do našich životů. Některé z těchto...

Filmy o skutečných ženských hrdinkách. Tyto ženy dokázaly změnit svět
15.02.2021

Filmy o skutečných ženských hrdinkách. Tyto ženy dokázaly změnit svět

Připomeňme se ženy, které dokázaly zamíchat historií, ať už politickou nebo uměleckou. Jak lépe je dovedeme oslavit, než zdokumentováním jejich...

Smrt vašeho filmového hrdiny nemusí nutně znamenat, že se s ním už nepotkáte
03.11.2020

Smrt vašeho filmového hrdiny nemusí nutně znamenat, že se s ním už nepotkáte

S tématem vzkříšení se většinou setkáváme ve filmech, které navazují na úspěšný snímek. Tvůrci některou z filmových postav zabijí a za čas, když...