Diskuze

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti
S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech kamarádech, kteří místo své klasické pánské jízdy musí mimořádně vzít i děti, aby přesvědčili své manželky, že i oni se dokážou o děti postarat velmi kvalitně.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Petra Bučková z Ordinace v růžové zahradě 2 zdravotním klaunem. Co ji na této profesi nejvíce naplňovalo?
24.03.2021

Petra Bučková z Ordinace v růžové zahradě 2 zdravotním klaunem. Co ji na této profesi nejvíce naplňovalo?

Půl roku ztvárňovala dospělejší verzi Nadi Mázlové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ač by věkově mohla být Petru Rychlému (MUDr. Čestmírovi...

Herecká práce Štěpána Kozuba nejen v nové komedii Shoky a Morthy v srpnové premiéře
18.07.2021

Herecká práce Štěpána Kozuba nejen v nové komedii Shoky a Morthy v srpnové premiéře

Příznivcům mladého herce určitě neušlo, že 5. 8. 2021 jde do kin film s pracovním názvem Krvavá nevěsta, který má poněkud usedlejší oficiální název...

Přeber si to: Gangster Robert DeNiro řeší netradiční problém
13.05.2021

Přeber si to: Gangster Robert DeNiro řeší netradiční problém

Co se stane, když se potká zakomplexovaný psychiatr a nervově labilní mafián? Vznikne z toho výborná komedie a pokud je mafiánem Robert DeNiro,...

Jamie Lee Curtis: Dáma bořící mýty o ženské kráse v hollywoodském stylu si letos z MFF v Benátkách odveze Zlatého lva
08.08.2021

Jamie Lee Curtis: Dáma bořící mýty o ženské kráse v hollywoodském stylu si letos z MFF v Benátkách odveze Zlatého lva

Představenstvo Benátského bienále se rozhodlo letos za celoživotní zásluhy ocenit právě tuto usměvavou herečku, která bude v období od 1. do 11....

Co vypráví tetování Sylvestera Stalloneho
02.03.2021

Co vypráví tetování Sylvestera Stalloneho

Akční legenda Sylvestr Stallone, který zanedlouho oslaví 75 let, je známý především jako herec ztvárňující postavy Rockyho a Ramba. Má za sebou...

Dexter Morgan a nejznámější vrazi, se kterými se popasoval
09.02.2021

Dexter Morgan a nejznámější vrazi, se kterými se popasoval

Sedm let jsme sledovali Michaela C. Halla v roli Dextera, jak si své vražedné sklony vybíjí na ostatních záporácích a zároveň on sám z pozice...

Kdo je Sarah Jessica Parker ve skutečném životě a jak moc se podobá Carrie Bradshaw
08.03.2021

Kdo je Sarah Jessica Parker ve skutečném životě a jak moc se podobá Carrie Bradshaw

I se svojí skromnou výškou 160 cm je Sarah Jessica Parker považovaná za jednu z nejvýraznějších hollywoodských osobností a ikon stylu. Po dosažení...

Nejlepší katastrofické filmy z minulého století, které vytvářely moderní styl tohoto žánru
25.06.2021

Nejlepší katastrofické filmy z minulého století, které vytvářely moderní styl tohoto žánru

Pojďme spolu zavzpomínat na ty nejlepší katastrofické filmy všech dob, které se natočily v minulém století, kdy nebyly ještě zdaleka tak dokonalé...

Slavní čeští herci, kteří se proslavili v zahraničí
04.08.2021

Slavní čeští herci, kteří se proslavili v zahraničí

Když přijde na české herce, existuje spousta takových, kteří se proslavili nejenom v Česku, ale také za hranicemi. Víte, kteří to jsou? Do...

Nejlepší žraločí filmy všech dob
05.06.2021

Nejlepší žraločí filmy všech dob

Kamera klesá po úroveň mořské hladiny a někteří už film přepínají. Mnoha lidem takový pohled dělá špatně. Komu to ale nevadí, doporučujeme tyto...

Diskutujte

Nejnovější diskutované