Výměna manželek: Katka vynesla na světlo nevhodné obtěžování od náhradního manžela

Výměna manželek: Katka vynesla na světlo nevhodné obtěžování od náhradního manžela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední Výměna jednu z žen motivovala k výměně manžela a i v druhé rodině jsou novinky. Obě ženy by si klidně deset dní v jiné rodině zopakovaly, ale Katka by rozhodně chtěla jiného náhradního manžela.

Katka a Honza z německé domácnosti

Katka a Honza se několik měsíců po Výměně mají ve své německé domácnosti dobře. Pro Katku byla účast v tomto pořadu splněným snem a myslí si, že to zvládla dobře. Honza opět připomněl, jak bylo od Terezy nezodpovědné, že ho nechala doma pár hodin samotného a šla si prohlédnout město a udělat malý nákup. Přestože je to on, kdo pobírá štědrou finanční pomoc na péči o děti, je jasné, že sám není moc zkušený, pokud jde o samostatnou péči o všechny děti v domě.

Katka uvedla, že dva dny z pobytu pro ni byly velmi nepříjemné, protože musela ze strany náhradního manžela Jardy čelit neslušným návrhům se sexuálním podtextem. Bylo jí to nepříjemné.

Na schůzce na konci pobytu nechtěla dělat dusno a Tereza by jí v té době stejně nevěřila, protože při prvním náznaku kritiky odešla z natáčení. Katka uvedla, že to později zmínila během telefonního hovoru, což mělo za následek ukončení kontaktu mezi rodinami.

Tereza se jim ozvala spontánně asi po půl roce, aby se podělila o novinky. Katka a Honza mají také novinku. Na cestě je další dítě a s ním samozřejmě další štědré sociální dávky.

Tereza

Tereza
Tereza | Zdroj: TV Nova

Tereza si deset dnů v druhé domácnosti pochvalovala, protože se dostavil adrenalin, který chtěla. Myslí si, že situaci v druhé domácnosti zvládla dobře. Tereza změnila zaměstnání a nemá moc volného času. Už netráví volný čas jen uklízením.

Výměna jí změnila trochu život, protože jí došlo, že s Jardou vidí každý svět úplně jinak. O údajném sexuálním obtěžování během Výměny byla informována, ale nechce dělat žádné soudy, protože u toho nebyla a verze Jardy se lišila od té, kterou slyšela od Kateřiny. Není si tedy jistá, komu by měla věřit.

Tereza uznala, že ustrašenost dcery, která se všeho bála, je trochu i její vina, protože se o ni jako o jedináčka hodně bojí a možná to s opatrností přehání.

Tereza dlouho bez partnera nezůstala a na kameru uvedla, že má nového přítele a je šťastná.

Zdroje článku: