Až bude sledovanost Ulice klesat, mohla by celou situaci zachránit herečka Eva Burešová

Až bude sledovanost Ulice klesat, mohla by celou situaci zachránit herečka Eva Burešová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriály, ve kterých hraje, totiž trhají rekordy, co se sledovanosti týče. Diváci se dokonce nebojí ozvat, když jim chtějí scenáristé oblíbenou herečku odepřít. Koho by ale v Ulici mohla hrát? Vzhledem k tomu, že do této doby hrála jen samé kladné role, by možná nebylo od věci převzít otěže zlé holky... Co kdyby v běsnění zastoupila Skyler? 

Skyler tahá Frantu od přítelkyně 

Jaké by to bylo, kdyby Skyler, kterou aktuálně hraje herečka Michelle Hansen, hrála Eva Burešová? Vzhledem k její oblíbenosti v seriálu Slunečná a v ZOO by ji možná diváci Frantovi začali přát. Jenže byla by Burešová schopná zahrát mrchu a připravit se na to, že od diváků tentokrát schytá ne příliš vlídné reakce? Nebo jsou jí souzeny jen role hodných holek? V Ulici by to teď neměla moc jednoduché. Aktuální Skyler dělala, co mohla, aby Frantu získala zpátky na svou stranu.

Přitom na Báru ohledy vůbec nebrala. Klidně si přijela z Amsterdamu a pod záminkou Frantovi předat obrázky od malého Chrise vtáhla Frantu do víru vášně. A Bára? Ta se zatím Brunovi rozplývala nad tím, že svou budoucnost s Frantou vidí v zářivých barvách a velice optimisticky.

Chudák holka, jen kdyby věděla. Jenže zdá se, že to ani Skyler nemá nejlehčí. Franta se rozhodl sedět chvíli na dvou židlích. Pendloval od Skyler k Báře a od Báry ke Skyler. Jenže to se zase Skyler nelíbilo. Ona by ho zkrátka už chtěla mít jen a jen pro sebe. 

O celé situaci se dozvídá Bruno. Ten se jako barman leccos dozví. A protože se kamarádí jak s Bárou, tak i s Frantou, má od každého část informací. Realita je bohužel úplně někde jinde. Brunovi je snad i líto, co se to na Báru chystá. Má ale výhodu. Až to praskne, může být její přední utěšovatel. Stejně v Ulici zůstal na ocet.

Michelle Hansen jake Skyler, zdroj: TV Nova

Eva Burešová by jistě byla velmi vášnivou Skyler 

Eva Burešová by v Ulici jistě válela. Jak už ve Slunečné a v ZOO dobře předvedla, byla by jistě velmi vášnivá a autentická. Popasovat by se však musela s rolí matky nematky, kterou Skyler je. Jako novopečená maminka svého druhorozeného syna by jistě s počínáním Skyler nesouhlasila.

Vždyť Chrise prakticky vychovávají její rodiče. Jako matka Skyler selhala. A co udělá po tom, co se jí podaří sbalit Frantu? Budou za Chrisem jezdit častěji? Nebo se Franta rozhodne úplně překopat svůj život a odjede se Skyler do Amsterdamu? Jen do toho! Franta už totiž nejspíš úplně zapomněl na to, jak mu Skyler podkopla nohy. Chtělo by to další kopanec... Karma je totiž zdarma.

Anebo lze počínání Franty pochopit? Skyler ho odmítla a rozcupovala jeho srdce na milion kousků. Teď si ale sype popel na hlavu a Frantu adoruje. To mu nejspíš dělá dobře.

Zdroj článku:
  • Autorský text