Atmosféra strachu, slzy a křik i překvapivý polibek – co dalšího vás čeká v dnešní Ulici?

Atmosféra strachu, slzy a křik i překvapivý polibek – co dalšího vás čeká v dnešní Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes bude Ulice plná vypjatých situací a bouřlivých emocí. Radek si došlápne na Prokopa, aby začal jednat ve prospěch Šimona. Zatímco Magdu trápí tíživý klid na chodbách, u Marečkových se křičí a pláče. Skyler vyjede po Frantovi a ten se pokusí spojit s Bárou, která tráví večer v klubu.

Radek v ředitelně oroduje za Šímu

Radek ukáže Prokopovi video, na němž je jasně vidět, že Roman s Viktorem nutí Šimona k souboji. Kdyby odmítl, zbili by ho a zveřejnili ostudné záběry, na kterých je mladík svlečený. Prokop uznává, že takový důkaz má velkou váhu, a slibuje celou záležitost prošetřit. Radek však jeho slova považuje za jakousi naučenou řeč z příruček a nevěří mu, že bude důsledný. Následně se Prokopovi omluví, že je pouze rozrušený, a proto snad poněkud hrubý. Chce jen zajistit, aby Roman s Viktorem byli spravedlivě potrestáni. Požádá ředitele, aby video nikde nešířil. Nebylo by dobré, kdyby se nějakým způsobem dostalo k novinářům.

Magda zahraje v hospodě. Zajímá to Prokopa?

Magda si postěžuje na atmosféru tíživého klidu a neutuchajícího strachu na školních chodbách. Její špatnou náladu podporuje fakt, že na video ve svatebních šatech skoro nikdo nepřispěl. Ota jí pomůže kampaň rozjet a sežene nové přispěvatele. Samotná Magda se odpoledne odhodlá zajít za Kateřinou, aby se s ní domluvila, že zahraje pár písniček v hospodě. Večer na tu událost pozve Prokopa, ale ten ji sotva vnímá. Má plnou hlavu starostí kvůli návštěvě Radka Mastného a také kvůli Ireně, která požaduje aktuální informace k Šimonově případu.

Podaří se Magdě zaujmout přispěvatele? Zdroj: TV Nova

Tohle se Tonymu nepovedlo. Proč Kryštof seřve Karlu?

Současní majitelé domu, kde donedávna bydleli Marečkovi, nechtějí v tuto chvíli vrátit kauci, a tak Věrka s Lubošem nemají z čeho zaplatit nájem nového bytu. Ačkoli Věrka prohlásí, že si nechce od nikoho půjčovat, Luboš požádá o pomoc Kryštofa a Karlu.
 

Tony se pokusí promluvit Márovi do duše, ale jen ho víc rozčílí. Snaží se totiž srovnávat Karlinu půlroční nevěru s tím, co mu před časem provedla Domča. Popuzeného Kryštofa navíc příšerně bolí noha, a když se ho Karla dotkne, aby jej utěšila, Mára vystartuje jako čertík z krabičky.

Seřve ji, aby na něj nesahala! Vyčte jí, že všechno zničila. Proč to sakra udělala?! Zavře se před ní v koupelně a zhroucený na podlaze pláče jako dítě, načež se sebere a spěšně opustí byt.

Večer se vrátí, protože Vojtovi slíbil, že bude doma a přečte mu pohádku. V tom momentě se zdá, jako by v rodině Marečkových bylo vše v pořádku, ale smutná Karla ví, že je to jen iluze.

Skyler líbá Frantu a Bára si zatím užívá v klubu

Franta pozval Skyler na koncert, ale akce byla zrušena, protože si bubeník zlomil ruku. Ti dva si tedy zajdou alespoň na pivo do Coolny. Většinu večera si povídají o Chrisovi a všech krásných zážitcích spojených se synkem. Cestou domů zmoknou a Skyler pozve Frantu k sobě do bytu, aby se osušili a dali si víno. Při té příležitosti ho políbí. Vyjevený František raději odejde a doma pošle zprávu Báře. Jak rád by si s ní promluvil! Ona mu sice zavolá zpátky, ale jen krátce, protože ho špatně slyší. Je zrovna někde v klubu a dobře se baví.

Skyler je blízko k tomu, aby Frantovi zničila vztah. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text