Úrsula Corberó jako Tokio v seriálu Papírový dům

Úrsula Corberó jako Tokio v seriálu Papírový dům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nejočekávanějším seriálu letošního podzimu, jehož první část nové série dorazila nedávno na Netflix, hraje Úrsula Corberó Silene Oliveiru, která se divákům v první sezóně představila jako zlodějka na útěku před policií po neúspěšné bankovní loupeži, při níž byl zabit její přítel.

O seriálu

Silene byl najatá „Profesorem“, aby provedla organizovanou loupež v madridské mincovně. Profesor požádá každého ze zlodějů, aby si vybrali název města, které bude používat jako krycí jméno během loupeže, a Silene si vybrala Tokio. Úrsula Corberó získala jednu z hlavních rolí hlavně díky své pozitivní energii, kterou vyzařuje a také kvůli velice atraktivnímu hlasu, kterým diváky jako vypravěčka začala seriálem provázet.

Herečka popsala Tokio na začátku série jako „dívku s velmi nízkým sebevědomím, která byla velmi osamělá, měla se špatně a od dětství ji chyběla v životě postava otce“. V důsledku toho byla křehká a zranitelná, což se ovšem se vstupem do party zlodějů začalo měnit.

Za roli zlodějky Tokio byla Úrsula Corberó nominována na Premios Feroz 2017 v kategorii „Nejlepší herečka v seriálu“ a získala 2018 Premios IRIS za nejlepší herečku vůbec.

Úrsula se narodila v roce 1989 v Barceloně a začala hrát ve velmi raném věku už v 6 letech v reklamách. Ve třinácti začala studovat hlasový projev, později tanec a herectví. Za sebou má celou řadu filmových a seriálových projektů, díky kterým byla ve svém rodném Španělsku poměrně známá. Nikdy ale nepředpokládala, že se z ní stane celebrita světového formátu. Zajímala se také o módu a několik let měla obchod s módním oblečením.

To vše je ale minulostí a dnes je herečka nejoceňovanější a nejoblíbenější postavou ze zmíněného seriálu. Tokio miluje celý svět, protože představuje symbol a splněný sen mnoha mladých dívek, které by chtěly být tak silné, odvážné, čestné a schopné, jako je Tokio, která si zároveň zachovala křehkost a ženskost.

Po odvysílání seriálu na Netflixu v roce 2017 měl najednou její instagramový účet 14 milionů sledujících. Dnes je to pomalu 24 milionů fanoušků z celého světa, kteří si temperamentní Španělku oblíbili. A Úrsula si popularitu vychutnává plnými doušky a zásobuje své příznivce celou řadou fotek, z nichž velká část souvisí právě se seriálem, který ji změnil život.

Mladá herečka se považuje za feministku. Už od roku 2016 je ve vztahu s argentinským hercem Chino Darínem, kterého při příležitosti Světového dne proti násilí na ženách představila prostřednictví sociálních sítí.

„Cítím štěstí, že mám vedle sebe muže, který umí naslouchat a váží si mě. Láska je tohle. Děkujeme všem mužům, kteří se k nám chovají tak, jak si zasloužíme, s láskou a rovností. Zbožňuji tě Chino.“

V roce 2020 se dvaatřicetiletá hvězda objevila ve videoklipu k písni Un Dìa (One Day) interpretů Dua Lipa a J. Balvina.

O své postavě v seriálu Papírový dům prohlásila:

„Je to charakterová bomba, to nejlepší, o čem jsem mohl snít. A pak název, Tokio: Neměnila bych to za žádné jiné město “.

Kromě slávy a peněz ji seriál přinesl i silné přátelství s Albou Flores, která si zahrála Nairobi.

Zdroj: