Soudní spor rodiny Farských s Vladimírem Kukačkou

Soudní spor rodiny Farských s Vladimírem Kukačkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jitka Farská se v seriálu Ulice objevuje od samého začátku. Ti diváci, kteří Ulici pravidelně sledují, nám nejspíš dají za pravdu, že role Ilony Svobodové to v Ulici vůbec nemá jednoduché, protože zažívá nejedno drama, například vleklý soudní spor s padouchem Kukačkou.

Jak se Jitka Farská seznámila s Vladimírem Kukačkou?

Mohli bychom zde zkráceně jen napsat, že se Jitka Farská (v podání Ilony Svobodové) seznámila s Vladimírem Kukačkou (kterého hraje Pavel Rímský), když se jednu dobu věnovala pečení na zakázku a Kukačka si u ní objednal dort. Bylo by to však až příliš jednoduché. Vše má totiž svůj začátek – a tím u Jitky Farské byla s největší pravděpodobností krize v manželství.

Za krizí stálo nespočet záletů jejího manžela Oldy Farského (v podání Ondřeje Pavelky), který si ne a ne pomoct, čímž své manželce velmi ubližoval. Jak to všechno souvisí se soudním sporem, který rodina Farských s Vladimírem Kukačkou přibližně v roce 2010 vedla? Diváci, kteří Ulici pravidelně sledují, jistě ví, kam směřujeme.

Chudák Jitka Farská totiž v Ulici představovala ženu neustále podváděnou svým manželem a zároveň ženu, která se snažila udržet rodinu pohromadě ze všech sil.

Jitka Farská Oldovy zálety dlouho tolerovala. Když pak potratila chlapečka, psychicky se zhroutila a dávala se nějakou dobu dohromady. Tou dobou se u Farských objevil Vladimír Kukačka. Původně si šel u Jitky objednat jen dort, oba dva však v sobě našli zalíbení. Aby také ne! Oproti Oldovi byl Kukačka rodinný typ muže jako z novin vystřižený.

Jitku těšil jeho zájem o ni jako o ženu i jeho zájem o jeho dceru Lídu, které mimo jiné pomohl s přijímačkami na vysokou. Netrvalo dlouho a Kukačka byl u Farských jako doma. Když pak na Oldu praskl nemanželský syn, dala mu naštvaná Jitka definitivně vale a odstěhovala se k chápajícímu Kukačkovi.

S Kukačkou žila tři roky, než začala pociťovat nekomfort

Pavel Rínský – Vladimír Kukačka, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

I když byl z toho Olda špatný, kdo by po tom všem mohl zrovna tohle Jitce vyčítat? Cožpak si ona nezaslouží vlídnou náruč, pocit intimity a důvěry? Avšak pocit naprosté blaženosti se z tříletého vztahu s Kukačkou začal vytrácet a Jitka se s Kukačkou rozešla. Ten to nesl velmi těžce a začal Jitku pronásledovat. Nakonec vše dopadlo únosem Jitky a Lídy na chatu, kde obě věznil.

Obávaný soudní spor s ještě obávanějším právníkem Vodičkou

Naštěstí vše dobře dopadlo a Kukačku se podařilo dostihnout a postavit před soud. Že si Kukačka tímto útokem vysloužil dlouhý kriminál, to si mohli diváci jen přát. Kukačku totiž obhajoval obávaný právník Vodička, který byl proslulý tím, že vyhrával všechny soudní kauzy. A stalo se tak i u Kukačky, kterého osvobodil.

Kukačka byl tedy na svobodě a Jitka po čase znovu začala pociťovat jeho nepříjemnou blízkost. Došlo to dokonce tak daleko, že Kukačka Jitku znovu unesl a dokonce ji ošklivě poranil. Tímto si však padouch všech padouchů v Ulici svůj osud zpečetil. Dějová linka Farských a Vladimíra Kukačky se v Ulici odehrávala mezi léty 2006 až 2010.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.novaplus.nova.cz