Drbárna ze ZOO: Hubáčková pronásleduje Brázdu, exekutor Filipa a Dominika Charlieho

Drbárna ze ZOO: Hubáčková pronásleduje Brázdu, exekutor Filipa a Dominika Charlieho
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Márty se chová divně a Sid už ho zase začíná podezírat, tentokrát z nevěry. Viděla ho opakovaně se Strakovou a nějak se jí nepozdává, že se jeho bývalka kolem něj motá. Márty ji ale ujišťuje, že je to týraná žena, která u něj hledá pomoc. Moc ji nepřesvědčil a je jasné, že Sid se mu bude zase věnovat.

U Viky zazvonil exekutor. Filip sice své staré závazky splácí, ale zapomněl na nějakou větší splátku, ke které se zavázal. Musí rychle sehnat peníze, a to není snadné. Viky mu sice slíbila pomoc, ale nakonec musela peníze dát muži, se kterým dělá byznys. Ani focení pro Lubora nedopadlo dobře a o honoráři za odvedenou práci si tak Filip mohl nechat jenom zdát. Kamarád, se kterým byl na turné, mu nabízel další spolupráci, ale zamilovaný fotograf se rozhodl, že nechce Viky opouštět. Už minule mu bylo hodně smutno. Nakonec mu brigádu v baru nabídl Marek, ale to mu asi rychlé obstarání peněz nezajistí.

Zdroj: FTV Prima

Hubáčková zaslechla, že má Brázda problém s firmou, která odváží sloní trus, a dostala nápad, jak by ZOO mohla hnůj sama zpracovat a prodávat. Lubor na ni však pohlíží jako na bláznivou uklízečku a nedá jí ani možnost, aby mu projekt podrobně vysvětlila. Vyslechne si ji však Markéta. Když se před Luborem zmíní, že to zase není tak špatný nápad, ten konečně pochopí, že peníze by se ZOO hodily.

Kamil sice většinou mele nesmysly, ale Dominika byla ve střehu, když se zmínil o nějaké holce od Charlieho, se kterou chodil, než jim někdo vykradl vilu. A hned si o věci začala zjišťovat další informace. Nakonec se dopátrala k Charlieho podivné agentuře pro dvojčata a došlo jí, že Kamil randil s dvojčaty, ani o tom nevěděl, a že to bude nejpíš souviset s krádeží ve vile jejího otce.

Nedalo jí ani moc práce, aby Annu a Marii našla a svým stylem jim dala jasně na vybranou, že pokud nebudou svědčit proti Charliemu, skončí ve vězení stejně jako on. Holky se zalekly a slíbily, že udělají vše, co po nich bude chtít. Zda to myslely vážně, ukáže až čas.

Dominika se nezapomněla pochlubit se svými plány Katce a čekala, že ta bude nadšená, když bude mít její bývalý přítel problémy. Katka jí však zklamala a rozhodla se, že musí něco udělat, aby Charliemu pomohla. Děda nad jejím nápadem kroutil hlavou, ale bylo mu jasné, že tvrdohlavou vnučku nemá smysl přemlouvat.

Janeček sice nastoupil v ZOO, ale pracovat se mu moc nechce. Dvojčata ho musí stále hlídat a přesvědčovat, že když nebude konečně vzorným otcem, dostanou ho do vězení. Spíš ho jen straší a snaží se ho chránit. Dokonce šly vrátit do ZOO „ještěrku“, kterou ukradl, když zjistil, že by ji mohl dobře prodat. Byla chráněná zákonem a mohl mít pěkný malér.

Zdroje článku: