Advent v Ulici: Období klidu, ale i bojů za lásku a usmíření

Advent v Ulici: Období klidu, ale i bojů za lásku a usmíření
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magdě někdo přispěje na podporu hospiců 10 000 Kč, a tak s dotyčným musí vyrazit na večeři. Věrka vycítí značné napětí mezi Karlou a Kryštofem. Podaří se jí ty dva usmířit a zařídit krásné Vánoce? Skyler zatím rozjíždí nelítostný boj o Frantu a Vanda se modlí za zásnubní prstýnek.

Záhadný dárce získá večeři s Magdou

Otíkův nápad na odměnu ve formě večeře s Magdou, pokud někdo přispěje do sbírky deset tisíc korun, opravdu nebyl z nejrozumnějších. Navzdory očekávání se totiž takový člověk skutečně najde a Magda s ním teď chtě nechtě musí povečeřet, ačkoli netuší, o koho se jedná. Dotyčná osoba totiž na internetu vystupuje pod tajemnou přezdívkou. Mohl by to být Mirek, jak se mnozí domnívají? Nebo snad Jirka Hložánek? K čemu je tahle hra na schovávanou a jak se Prokop chystá svou milovanou přítelkyni ochránit?

S kým Magda povečeří a co na to Prokop? Zdroj: TV Nova

Jak se Věrka pokusí usmířit Karlu a Kryštofa?

Věrka už dlouho tuší, že mezi Kryštofem a Karlou něco neklape. Minimálně od chvíle, kdy Vojta začal ze školy nosit špatné známky, tuší, že v domácnosti schází klid a pohoda. Ale proč? Co se vlastně mezi nimi přihodilo? Kryštof a Karla dělají, co mohou, aby před Věrkou a Lubošem utajili nepříjemnou pravdu. Zvlášť proto, že nastal čas adventu. Snad právě proto ale Věrka nabude dojmu, že musí bezpodmínečně zajistit kouzelnou atmosféru a Karlu s Kryštofem usmířit. Ví sice, že nemají rádi, když se mezi ně plete, jenže si nemůže pomoct. Co si na ně vymyslí a nevyklube se z toho nakonec jen pořádný trapas?

Skyler otevřeně bojuje o Frantu

Skyler je odhodlaná udělat prakticky cokoli, aby Františka získala zpátky a aby společně s Chrisem byli zase ucelená a spokojená rodina. Využije každičké příležitosti při honbě za svým cílem, a tak nejednou přivede do rozpaků Frantu, pro něhož se doslova změnila v časovanou bombu, i Báru, která pochopitelně začne tušit nějakou zradu. Co už bude od Skyler hodně přes čáru?

Od koho dostane Lumír o Vánocích košem?

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i nutnost vymyslet, jak je vlastně člověk hodlá strávit. Lumír by byl nejraději, kdyby mohl Štědrý den prožít ve společnosti své rodiny a těch, na nichž mu záleží nejvíce. Postupně tak začne všechny zvát ke štědrovečernímu stolu a současně plánovat, kde se večeře uskuteční. Vůbec ho ale nenapadne, že někteří z jeho blízkých už možná mají jiné plány, ve kterých s ním nepočítají. Bude to snad samotná Kateřina, kdo mu dá o Vánocích košem? A jakému předvánočnímu zázraku Lumír za asistence Mária a Pavla napomůže?

Vanda chce pod stromeček zásnubní prsten

Vánoce jsou časem, kdy se mají plnit i nejtajnější přání. Alespoň v to doufá Vanda, která by Luďka ráda přiměla ke svatbě. Jak zařídit, aby se konečně vyslovil? Inu, možná to ani nebude nutné. Vanda totiž získá dojem, že její milý něco chystá. Jaký nález ji naplní nadějí, že budou její prosby vyslyšeny?

Podle hvězd je to na dobré cestě. Zdroj: TV Nova