Jak to scenáristé udělají s těhotenstvím představitelky Vandy?

Jak to scenáristé udělají s těhotenstvím představitelky Vandy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Porod představitelky Vandy Veselé je na spadnutí, a proto se divákům na jazyk vkrádá otázka, co bude s její rolí. Herečka Kristýna Hrušínská to ví, ale divákům to v drbech Ulice neprozradila. Jak říká, na některé věci je potřeba si počkat a tohle je jedna z nich. Stejně tajemná byla i ohledně pohlaví svého miminka. 

Scenáristé řeší v Ulici další těhotenství 

Ani jsme se nenadáli a v Ulici je o jedno těhotenské bříško navíc. Po tom, co porodila představitelka Áji a představitelka Alice, za chvíli odejde na mateřskou i herečka Kristýna Hrušínská. Její dějová linka v Ulici je však stále v běhu, a diváky tak nejspíš zajímá, jak to mají scenáristé vymyšlené.

Vandu teď čeká gynekologická rutinní operace, ale co bude pak? Že by ji scenáristé ještě rychle nechali otěhotnět, aby pak po porodu a mateřské mohla hrát Kristýna Hrušínská opět těhotnou? Nebo Vanda na chvíli někam odjede a pak se do děje znovu jako bezdětná vrátí? Na to si diváci budou muset počkat, protože se herečce Malvíně Pachlové na drbech nepodařilo z Kristýny dostat nic konkrétního.

Herečka je ostatně velmi tajemná i ohledně pohlaví a jména svého miminka. Doma už mají kluka, že by se teď těšili na holčičku? Co ale Kristýna na sebe práskla, je to, že jsou s partnerem ohledně jména hodně konzervativní, a proto u nich žádné výstřelky čekat nemůžeme.

Alternativní cesty si herečka nepřipouští ani v souvislosti s porodem. Jak sama říká, domácí porody přímo neodsuzuje, ale ona konkrétně by o tom ani neuvažovala. V podstatě za ni rozhodlo její vlastní tělo, kdy kvůli jizvě na děloze musí podstoupit plánovaný císařský řez. 

s Lindou Rybovou
Zdroj: TV Nova | s Lindou Rybovou

Vanda Veselá si získala Luďkovo srdce. Už s ním bydlí v bytě a teď přemýšlí, jak na něj navléknout svatbu. U toho stejně jako u předchozího stěhování naráží na odpor. Jak ale diváci Vandu znají, ona to nějak vymyslí nebo se na to zeptá hvězd. Co ale určitě neprojde jen tak bez povšimnutí, je neustálé Vandino utrácení. Kdy si Luděk všimne, že mu z účtu opět zmizely nějaké peníze? Nebo Vanda říká pravdu o tom, že utrácí jen ze svého?

Kristýna Hrušínská naznačuje, že se snad do Ulice brzy vrátí 

S dlouhým pobýváním na rodičovské dovolené Kristýna Hrušínská nepočítá. Hned, co to půjde, se hodlá vrátit na divadelní prkna a jen tak mimochodem nadhazuje, že to samé by chtěla udělat i v případě natáčení Ulice. Že by přece jen scenáristé Vandu jen na čas někam uklidili?

Ostatně, v uklízení a znovuobjevování postav seriálu Ulice jsou už zkušení a velmi zdatní. Stačí se kouknout na případ Anežky Klímové. Zatímco její představitelka Karolína Lipowská odjíždí s rodiči do Dubaje, její seriálová postava dostává nabídku na stáž v Drážďanech. A je to! Anežka dál může žít v Ulici, aniž by se tam reálně objevovala. Sem tam si s ní Iva zavolá, tu a tam o ní padne zmínka. 

Zdroje článku: