Vanda touží po svatbě, někdo nachytá Adama s Jarkou a Šíma chce se vším skoncovat. Co dalšího přinesou nové díly Ulice?

Vanda touží po svatbě, někdo nachytá Adama s Jarkou a Šíma chce se vším skoncovat. Co dalšího přinesou nové díly Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda se pokusí Luďka dostrkat k žádosti o ruku, ale s jakým výsledkem? Adam a Jarka se scházejí tajně, přesto je někdo načapá. Šimon ve zkratu provede něco šíleného a Kateřinu trápí, že Lumír a Ingrid k sobě mají až příliš blízko. Márovo chování začne být podezřelé Věrce…

Vanda chce Luďka dotlačit do chomoutu

Je s podivem, jak snadno se Vandě podařilo omotat si Luďka kolem prstu. Vždycky to byl on, kdo manipuloval ostatními, ale teď? Najednou je lapen v síti, ani o tom neví! Nejdřív Vandě pomohl najít perspektivní práci, pak jí kvůli zvýšenému nájemnému v Peškově domě nabídl společné bydlení a nyní už jí prakticky věnoval i svou kreditní kartu. Vanda si na Luďkův účet užívá jako nikdy, začala hrát golf a těší se, jak zapadne do společnosti lepších a bohatších lidí. Zbývá jediné – šikovně Luďka navést k tomu, aby jí navlékl zásnubní prstýnek. Podaří se jí to?

Kdo přistihne Jarku s Adamem?

Adama a Jarku to táhne k sobě, ale existuje spousta důvodů, proč by spolu neměli nic mít. Nejde jen o věkový rozdíl a Jarčin nedávný rozvod, ale především o to, že Jarka pracuje jako zdravotní sestra u Blanky v ordinaci. A ačkoli si ji šéfka náramně chválí jako spolehlivou a laskavou kolegyni, není vůbec jisté, že by její vztah s Adamem přijala. Proto spolu ti dva tak trochu chodí a zároveň nechodí. Scházejí se nezávazně, a navíc tak, aby o tom nikdo z Adamovy rodiny nevěděl. Už příští týden je ale shodou okolností načapá někdo z Adamových nejbližších.

Šíma si do školy přinese zbraň

Šíma se dostane do velkých potíží. Zdroj: TV Nova

Šimon už neví, jak dál. Spolužáci ho ponižují, týrají a nutí k věcem, které mu nejsou ani trochu příjemné. Něco se v něm proto zlomí a on se odhodlá k činu, jaký by za normálních okolností jistě neudělal. Tajně sebere zbraň Jirky Hermana a vezme si ji do školy, aby to celé skončil. Co přesně vyvede a s jakými následky? O čem si bude zakrátko špitat celá Ulice, aniž by tušila, co se skutečně přihodilo?

Kateřině začne vadit, že Lumír bydlí s Ingrid

Společné bydlení Lumírovi a Ingrid vždycky vyhovovalo. Navzájem si pomáhají, Ingrid ochotně hlídá Lexíka, kdykoli je třeba, a také jeden druhému svěřují všechny důležité informace. Když Lumír dostal nabídku na post místostarosty, pověděl o tom Ingrid, nikoli své přítelkyni Kateřině, a to byl první náznak blížícího se maléru. Kateřina si totiž uvědomila, že nikdy nebude moct mít s Lumírem tak pevný vztah, jak by si přála, pokud u něj bude nadále bydlet jiná žena, k níž má celá rodina Nyklových blízko. Právě tohle téma nakousne před samotnou Ingrid. Čím se jí opravdu dotkne?

Márovo chování vzbudí u Věrky podezření

Jak odpustit nevěru někomu, koho milujete, s kým máte rodinu a komu jste bezmezně důvěřovali? Na to Mára bohužel ještě nepřišel. Jeho nervozitou a nekontrolovatelnými výbuchy hněvu tak začíná trpět celá rodina. Ačkoli se před dětmi i prarodiči snaží nedat nic najevo a hraje si s Karlou na šťastný pár, ve skutečnosti to vůbec nezvládá. Je jen otázkou času, než si ostatní všimnou, že se něco děje. Vlastně – Věrka, která má na tyhle věci šestý smysl, si už všímá. Co v ní vzbudí podezření a jak se k tomu vyjádří Karla?

Co bude Věrce náramně podezřelé? Zdroj: TV Nova