ZOO: Útok na soudce. Ubrání se Petr Kříž svádění Jitky?

ZOO: Útok na soudce. Ubrání se Petr Kříž svádění Jitky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová tajemnice soudce Kříže Jitka Hrnčířová se nehodlá spokojit pouze s pozicí Petrovy osobní asistentky a rozhodne se zabojovat i o jeho srdce. Podlehne nakonec soudce jejímu kouzlu? A co na to řekne Viky?

Není to zase tak dlouho, co s pomocí svého kamaráda Břéti Kabáta podstoupil Petr audienci několika kandidátek na pozici jeho osobní asistentky. Konkurz byl však pouze zástěrkou pro hledání Petrovy nové přítelkyně a matky jeho dětí, malé princezny Sofie a čiperného raubíře Bena. Zájemkyň se sešlo poměrně dost. Vyhrát ale mohla pouze jedna. Tou vyvolenou se pak stala Jitka Hrnčířová, všestranná tajemnice a také okouzlující žena, která Petra prakticky od první chvíle učarovala. Rozhodl se tedy, že ji vyzkouší, a s postupem času si spolu vybudovali vřelé přátelské pouto. Přestože k ní soudce cítil i něco víc než jen kolegiální zájem, nebyl si úplně jistý, zdali chce s Jitkou něco mít. Ta však vycítila, že u něj má šanci, a začala sama konat.

Vzhledem k tomu, že si nebyla jistá, jak účinně o Petrovu pozornost bojovat, rozhodla se oslovit jinou ženu, která má v jeho životě zvláštní místo – chůvu Viky. Ta byla rozhovorem nejprve značně zaskočena. Myslela si, že z Petrovy strany probuzení citů k Jitce nehrozí, nyní si tím však nebyla zas až tak jistá. Pochopitelně však nechtěla Hrnčířové boj o Petra ulehčit, takže se snažila jejímu naléhání o rady vyhýbat. Jitka se však jen tak nevzdala, a na vlastní pěst se tak začala Petrovi nabízet například s pomocí sexy prádla či nejrůznějšími vášnivými nabídkami. Soudce sice vypadal, že mu její přítomnost není vyloženě nepříjemná, k vlastní iniciativě se však moc neměl.

Nečekané Petrovo chování vzbudilo v Jitce stín pochyb a rozhodla se si soudce proklepnout. Domluvila tedy u Petra schůzku své kamarádce, která pod záminkou právní konzultace pečlivě prozkoumala jeho sociální projevy a došla k jednoznačnému závěru – Petr je gay. Jitka byla zjištěním své kamarádky překvapena, následně si ale uvědomila, že to vlastně všechno dává smysl. I díky tomu tak pochopila Petrovo vystupování vůči jejím snahám o jeho svedení.

Nyní to snad vypadá, že boj o soužití s Petrem Jitka zatím vzdala. Otázkou však zůstává – na jak dlouho? Pokud se s postupem času přesvědčí o tom, že Petr není homosexuál, ale naopak preferuje společnost žen, pokusí se vytáhnout své ženské zbraně do boje znovu? Nebo se rozhodne přenechat jej Viky?

Jisté je tak vlastně jen to, že zatím není nic jisté. Viky tak má v Jitce podobně silnou soupeřku jako kdysi Markétu, soudcovu bývalou snoubenku. Ba co víc, možná je Jitka ještě tvrdší oříšek, protože s Petrem dosud nepřišla do sporu či mezi nimi nedošlo k žádné hádce. Otázkou však zůstává, jak kartami zamíchá odhalení skutečnosti, že Viky s Petrem čeká dítě. Jazýček vah u Petrových citů k oběma ženám se totiž může zjištěním pravdy vychýlit na kteroukoli stranu. V prvním případě se rozhodne stát po boku matky svého dítěte a s Jitkou se rozejít – může ale také nastat varianta toho, že Viky tímto přestane důvěřovat, a naopak najde azyl a pochopení právě u Jitky. Jak to celé dopadne? To nám snad poodhalí některé z nadcházejících epizod ZOO!

Zdroj článku:
  • Autorský text