Letošní vánoční nadílka z Netflixu IX

Letošní vánoční nadílka z Netflixu IX
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes jsme pro vás vybrali hned dvě komedie a dvojnásobnou nálož romantiky. Obě se točí kolem Vánoc a jedna z nich je na Netflixu čerstvou novinkou, která volně navazuje na první komedii.

Kalifornské Vánoce

  • USA, 2020

V režii Shauna Piccinina vznikla komedie z prosluněné Kalifornie, kde mají Vánoce trochu jiný nádech.

Joseph Van Aston je zhýčkaným synkem z bohaté rodiny, pro kterého je život založený na lovu žen a bezstarostném poflakování. Na přání matky se ze San Francisca vydává do Petulamy, aby tam dořešil problematické odkoupení mléčné farmy, kterou majitelka odmítá prodat a trochu tak komplikuje plány matky Josepha, která je realitní magnátkou.

Joseph přijíždí na farmu, kde ho majitelka Callie Bernet mylně považuje za nového rančera Mannyho a hned ho zapojí do práce na statku. Joseph doufá, že se mu podaří získat důvěru mladé farmářky a dál vystupuje jako Manny, kterého uplatil, aby ho držel dál od farmy pod dozorem sluhy, kterého si sebou přivezl. Doufá, že získaný čas využije pro svou věc.

Vše se ale hodně zkomplikuje, když na farmu přijede Josephova matka. Překvapivě Callie vyřeší své finanční problémy, ale Joseph se bude muset hodně snažit, aby získal zpět její důvěru. Přichází doba Vánoc.

V roli Callie se představila herečka, spisovatelka a autorka scénářů Lauren Swickard a Josepha si zahrál Josh Schvickard, hvězda seriálu General Hospital.

Shoda příjmení není náhodná. Herci jsou od roku 2019 manželé a letos přivedli na svět dceru.

Od 16. prosince je nově na Netflixu k dispozici další komedie, která dějově navazuje na první film. Nezměnilo se ani hlavní herecké obsazení.

Kalifornské Vánoce: Světla velkoměsta

  • USA, 2021

Děj se posunul o rok a Joseph i Callia žijí na farmě, starají se o produkci mléka a o vinici, která jim zaručuje slušný příjem. Joseph je jednoho dne povolaný zpět do San Francisca k rodině a bere do velkoměsta i Callii. Romantická idylka je přerušená a než se v dálce ozvou svatební zvony, osud si ještě s mladou dvojicí trošku zažertuje.

 

Zdroj:

  • autorský článek