Lucie Pernetová má dnes narozeniny. Úplně první rozvracečka rodiny v Ulici?

Lucie Pernetová má dnes narozeniny. Úplně první rozvracečka rodiny v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už nějaký čas, co měl Tomáš Jordán pletky s učitelkou Hankou Petříkovou, kvůli které neváhal narušit pohodu své rodiny. Ačkoliv herečka v Ulici přestala působit v roce 2010, diváci si na Hanku, která od vztahu s Tomášem čekala více, mohou ještě pamatovat. Víte, že herečka 15. prosince oslavila své 44. narozeniny? 

Herečka Lucie Pernetová se v Ulici objevovala od samotného začátku, kdy v práci okouzlila velkého milovníka brouků Tomáše Jordána. Tomu rozhodně nasadila brouka vášně do hlavy, a to tak velkého, že se kvůli němu dokonce chtěl rozvádět. Manželství Jordánů tehdy už sice procházelo krizí, mladá učitelka Hanka tomu však nasadila korunu. Jordána okouzlila natolik, že klidně opustil svou rodinu. Jeho manžela Bára to tehdy nesla velmi těžce, pamatujete? A lehké to neměli ani Tereza s Matějem, kteří to dávali profesorce Hance pořádně sežrat. Jak sama herečka Pernetová prozradila, diváky si tímhle krokem rozhodně znepřátelila.

Tomáš opustil kvůli milence rodinu. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Nesouhlas s jejími seriálovými kroky jí dávali najevo klidně i v samoobsluze, kam chodila herečka pro rohlíky. Ona to však chápe, dokonce ho bere jako poklonu jejím hereckým schopnostem. Je to pro ni jednoduše znamení, že svou roli sehrála opravdu dobře. A pokud si dobře pamatujeme, v té době platila za první nebo jednu z prvních rozvraceček rodiny. Po ní se samozřejmě v Ulici objevily i další ženy, které sváděly ženaté muže. Zmiňme například spolužačku Aničky Lucii Wolfovou (herečka Lucie Benešová), barmanku Šárku nebo Jindru z Ulice (herečka Bohdana Pavlíková). 

Fakt, že k někomu vzplanete láskou, a dokonce se kvůli tomu rozhodnete rozvrátit rodinu, ještě neznamená, že vám to vydrží. O tom se přesvědčila i učitelka Hanka, pro kterou byl Tomáš Jordán zprvu velmi atraktivní. Později však odhodila růžové brýle a zjistila, že je vlastně strašně nudný. Ve vztahu jí chybělo erotické napětí, a tak se s Tomášem rozešla.

Nebyla první, kdo rozvrátil rodinu

Učitelka Hanka Petříková v Ulici rozhodně není první a poslední postavou, která někomu rozvrátila rodinu. Své o tom ví například herec Tomáš Dastlík, který to se Šárkou coby Martin Maléř tak úplně nevychytal. Po tom, co se s Veronikou rozešel, se totiž ukázalo, že Šárka není ve vztahu zas tak zábavná, jako bývala předtím, než svůj vztah oficiálně potvrdili. Byla náladová, věčně naštvaná a vadilo jí cokoliv v souvislosti s rodinou Maléřových. Vztah zkrachoval poměrně brzy. K Martinově neštěstí už ho Veronika zpátky nechtěla. 

Ale zpátky k učitelce Hance. Za neperspektivním vztahem s Tomášem mohl hlavně fakt, že herečka v té době otěhotněla, a scenáristé ji tak v roce 2010 poslali pracovně do Edinburghu. Z něj už se nevrátila a nejspíš to ani není v plánu. Návratu by se však herečka rozhodně nebránila, protože jak říká, honoráře to byly slušné. 

Zdroje článku: