Barney je zpět! Charismatický herec musí v novém netflixovém seriálu změnit celý svůj život – trailer již vyšel

Barney je zpět! Charismatický herec musí v novém netflixovém seriálu změnit celý svůj život – trailer již vyšel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Neil Patrick Harris se stal televizní ikonou, když v oblíbeném seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ ztvárnil sukničkáře Barneyho Stinsona. Nyní má herec na háku nový seriál – a to bude netflixový „Uncoupled“.

I po seriálu pilný

Ve více než 200 epizodách „Jak jsem poznal vaši matku“ ztvárnil Neil Patrick Harris profesionálního sukničkáře Barneyho Stinsona a vytvořil tím jednu z nejvíce ikonických televizních postav všech dob. Po skončení seriálu v roce 2014 se Harris objevil ve filmech jako „Zmenšování“ nebo „The Matrix Resurrections“. Od 23. června 2022 se také zapojí do metakomedie „The Unbearable Weight of Massive Talent“, po boku Nicolase Cage a Pedra Pascala.

To ale pro letošní rok není vše, protože se objeví i v nové komediální série „Uncoupled“, ke kterému vám dnes můžeme představit první oficiální upoutávku. Jde o netflixový seriál s celkem osmi epizodami, který bude na streamovací službě uveden 29. července 2022.

Jak začít znovu?

Barney Stinson fungoval jako postava tak dobře, protože je multidimenzionální. Neil Patrick Harris v něm mohl během 9. sezón dokázat, že je skutečně skvělým a mnohostranným hercem. Pokud se detailně koukneme na první trailer „Uncoupled“, pak uvidíme Harrise znovu ve velmi dobré formě, především protože zde může kombinovat komediální s dramatickým herectvím.

Série je o Michaelovi (Neil Patrick Harris), který byl přesvědčen, že jeho život je dokonalý. Pak ale přijde katastrofa: Po 17 láskyplných letech ho partner opustí. Přes noc musí Michael čelit dvěma nočním můrám, o kterých si myslel, že ho nikdy nedohoní – ztrátě své spřízněné duše a strachu začít znovu. Michael, svobodný gay ve věku kolem 40 let, se ocitne v New Yorku a nemá jinou možnost, než provést zásadní změny ve svém životě. Kromě Neila Patricka Harrise hrají také Emerson Brooks, Colin Hanlon, Jay Santiago a Iván Amaro Bullón.

Zdroje článku: