Jihoamerický seriál skončil masivním otevřeným koncem, ale Netflix nezklame: 2. řada bude

Jihoamerický seriál skončil masivním otevřeným koncem, ale Netflix nezklame: 2. řada bude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, že velké americké produkce jako „Bridgertonovi“ a „Zaklínač“ jsou hity na Netflixu, není žádné překvapení. Ale i stále více mezinárodních pořadů dokáže sklidit potlesk a oblibu – například „Ukradené srdce“ z Jižní Ameriky. 2. sezóna je (naštěstí) již potvrzena.

Španělsky mluvící úspěch

Každý, kdo se v těchto dnech podívá do první desítky netflixových seriálů, zahlédne tam kolumbijsko-argentinsky-mexickou thrillerovou show „Pálpito“ neboli česky „Ukradené srdce“, která je na streamovací službě dostupná od 20. dubna 2022. Série během velmi krátké doby vykvetla v úspěšný hit, a to nejen ve španělsky mluvících zemích, ale například i u nás.

Ani hvězdy ze seriálu takovýto úspěch nečekaly. Hlavní herečka Ana Lucía Domínguezová hlásí, že její telefon se od premiéry nezastavil. V celkem 68 státech se seriál nachází v top 10 Netflixu.

Ale pro fanoušky je asi důležitější, že bude druhá sezóna. To, že tato informace je již teď zveřejněna, svědčí o obrovském úspěchu, protože Netflix běžně čeká alespoň čtyři týdny, a poté se podle hodin sledování rozhodnout, zda se seriál prodlouží nebo zruší.

Zejména po poklesu předplatného Netflixu, o kterém jsme nedávno informovali, by se měla streamovací služba v budoucnu blíže dívat, zda má série potenciál – a z „Ukradeného srdce“ potenciál doslova přetéká.

Jak příběh pokračuje?

Takže všichni fanoušci série se už teď mohou radovat, protože nezůstanou sedět na otevřeném konci 1. sezóny – to zrovna na Netflixu není žádná jistota. Často se zde seriály nečekaně ukončí, i když jejich příběh nebyl uspokojivě vyřešen.

V nadcházející druhé sezóně by měla být zodpovězena otázka, co se stalo Camile (Ana Lucía Domínguezová) poté, co předstírala vlastní smrt na konci 1. řady a uprchla do jiné země, aby začala svůj život žít odznovu. Jenže její úskočný manžel Zacarías (Sebastian Martínez) se to dozvěděl. O obsahu 2. sezóny ale zatím nejsou žádné oficiální podrobnosti, jenže je jasné, že se příběh trochu zdramatizuje. 1. sezónu najdete nyní na Netflixu.

Zdroje článku: