Šimon Obdržálek ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Víte, koho v seriálu hraje?

Šimon Obdržálek ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Víte, koho v seriálu hraje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na sympatického fotbalového trenéra ze seriálu ZOO, který pravidelně vysílá televize Prima? Roli ztvárnil mladý Šimon Obdržálek, který se zatím na televizních obrazovkách pouze mihnul. Co o něm víme?

V seriálu hraje Šimon Obdržálek trenéra Lukáše Maršálka, který se zde objevil v díle věnovaném synům Elišky Krásné. Eliška pracuje v zoologické zahradě jako vrchní ošetřovatelka žiraf, má dva pubertální syny staršího Mikuláše a mladšího Matyáše, kteří jsou pěkná kvítka a mamince dokážou pořádně zatopit. Eliška zůstala na chlapce sama, otec kluků je opustil a téměř se s nimi nestýká. Hlavně na ně ale neplatí žádné alimenty, což Elišce přidělává řadu problémů a vrásek navíc. Z platu ošetřovatelky tak nemůže klukům dopřát moderní hračky, které si přejí, či nové telefony.

Do toho kluci přijdou domů s tím, že jejich trenér Lukáš Maršálek si myslí, že mají veliký talent a že by jim prospělo víkendové fotbalové soustředění mimo město. Mikuláš a Matyáš mají svého trenéra velmi rádi, mezi dětmi je oblíbený, a navíc se na víkend plný sportu moc těší. Jejich otec jim přislíbí, že vše zaplatí, bohužel se tak nestane. Trenér v podání Šimona tak Elišce musí zavolat, že soustředění není stále zaplacené a že je potřeba jej uhradit, jinak chlapci nebudou moci odjet. Eliška je zoufalá, ví, že kluci se na víkend moc těší, a tak se snaží získat peníze, kde se dá – od své maminky Anežky, která také pracuje v zoologické zahradě, nebo i od svých kolegů.

Všichni by ji rádi pomohli, nikdo ale nemá peněz nazbyt, a tak se chlapci pomalu srovnávají s myšlenkou, že na víkendový tábor nakonec nepojedou. I jejich trenér Lukáš přemýšlí, jak by se to dalo vyřešit, zda nemají nějaké sponzory, protože chlapci by si soustředění opravdu zasloužili. Nakonec vše dobře dopadne a pobyt zaplatí Eliščin kolega a její tajný obdivovatel Robert Krajnar, který trenérovi zavolá s tím, že je otcem kluků Krásných a že by na poslední chvíli rád zaplatil fotbalové soustředění. Trenér Lukáš nabídku přijme a chlapci si tak užijí víkend plný zábavy.

Mikuláš s Matyášem po škole čas tráví u své maminky v práci, která je večer vozí na tréninky a na zápasy právě za jejich oblíbeným trenérem. Uvidíme, zda Šimonovi Obdržálkovi dají tvůrci seriálu větší prostor, nebo zda stále zůstane ve vedlejší roli.

Herec Šimon Obdržálek se narodil 27. srpna 1997 ve Zlíně. Vystudoval JAMU a navštěvoval Ateliér činoherního herectví Niky Brettschneiderové. Zatím si zahrál v seriálu Pan profesor, ZOO a Specialisté. Ve svém volném čase se věnuje hře na klavír, kytaru a baskytaru. Dále rád žongluje, tančí a věnuje se šermu. Přejeme mu hodně štěstí a zdraví k narozeninám a hodně zdaru před kamerou.

Zdroj článku:
  • Autorský text