Vtipné filmové omyly v hollywoodských trhácích. Pobavte se!

Vtipné filmové omyly v hollywoodských trhácích. Pobavte se!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná i vy se při sledování svého oblíbeného filmu, který vidíte už po sedmé, zaměříte i na detaily. Někdy prostě tvůrcům uteče větší či menší průšvih. Co se nepovedlo ve známých filmech?

Cigárko v Pulp Fiction

Uma Thurman je skvělá herečka a patří k největším ikonám současného filmu. Víte ale o tom, že má i jednu superschopnost? Když si ve snímku Pulp Fiction dávají v Mazaném králíčkovi něco dobrého na zub, povedlo se jí kouzlo. Při vybírání z jídelního lístku drží nejdříve cigáro v levé ruce, ale v následující scéně se jí během vteřiny bez mrknutím oka přesunulo do pravé. Že by už byla Mia tak sjetá, že dokáže kouzla? Nebo jen filmoví tvůrci něco během pauzy zapomněli doladit?

Kouzelné sklo v Titanicu

Velkolepý film Titanic můžete vidět mnohokrát, a stále vás uchvátí. Až se na něj budete dívat příště, odlehčete trochu napjatou atmosféru posledních minut a zaměřte se na jednu konkrétní scénu. Rose spěchá pro sekyru, která je ukrytá za bezpečnostním sklem. V prvním záběru sklo úplně rozbije. Střih. V dalším záběru ji vidíte, jak se pokouší sekyru vytáhnout malou mezerou ve skle. Že by mezitím sklo rychle zarostlo? James Cameron má také kromě režisérského umu i superschopnosti!

Marie Antoinetta měla super botky!

Životopisné drama o rakouské princezně, která se ve velmi nízkém věku stala manželkou krále Francie, Ludvíka XVI., jste již asi viděli. Možná ale nevíte, že již v roce 1774 letěly na královském dvoře conversky. „Cože?“ ptáte se. No ano, mezi střevíčky Marie Antoinetty je ve slavném filmu z roku 2006 jedny parádní kecky objevily. Že by se Marie Antoinetta dokázala přesouvat v čase? Nebo jste v jednom ze záběrů právě odhalili, v čem mimo plac chodila představitelka slavné Marušky, Kirsten Dunst?

Znali jste tyto filmové nedokonalosti i vy?