Pondělní Ulice: Herman z konfliktu vybruslí šarmem sobě vlastním a Franta je rozladěný z kamarádství Bruna a Báry

Pondělní Ulice: Herman z konfliktu vybruslí šarmem sobě vlastním a Franta je rozladěný z kamarádství Bruna a Báry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4476. díle Ulice už se zdá, že se Gábina s Hermanem pohádá. Nakonec z toho vyplyne hlavně výhoda pro Šimona a usmíření pod větvičkou s třešňovými květy. To Frantu vůbec nepotěší fakt, že je konverzace mezi Brunem a Bárou čím dál intimnější, ale co – vždyť si to tak vybral!

Bruno nejspíš ztratí kamaráda, ale získá perfektní holku

Osud tomu nejspíš tak chtěl, že se Franta rozhodl pro nestabilní Skyler a k vodě poslal holku, která to má v hlavě vážně srovnané. A takový kousek přece Bruno nemůže nechat jen tak někde poletovat. S Bárou jsou si blíž a blíž, což neunikne ani Frantovi.

Ten se v Brunově a Bářině přítomnosti začíná cítit jako páté kolo u vozu. Nakonec mu to nedá a rovnou se Bruna zeptá, jestli s Bárou chodí. Ten hraje udiveného, pravdou však je, že by s Bárou chodit chtěl. Je pro něj ztělesněním všeho, co mu třeba u Jany chybělo. Bára není tak extrovertní a rozhodně nechce svůj život sdílet s dalšími cizími lidmi. To mu vyhovuje. U Jany si vždy musel dávat pozor na to, aby nebyl v jejím záběru, což mu u Báry naštěstí nehrozí. A tak to vypadá, že vše zlé je pro něco dobré.

Herman zkrotí i rozčepýřeného Hynka a Šimon ostrouhá

Z příjezdu Gábiny nemá Herman dobrý pocit, ačkoliv se na ni těší. Je mu jasné, že na povrch vyplave jeho konflikt s Hynkem. Nerad jí přiznává, že Šimona kryl, aby si u něj vylepšil své skóre. To Gábinu nakrkne a znovu začíná být mírně hysterická. Ta ženská zkrátka neví, co chce. Pořád by jen vychovávala a Hynek to samé. Přitom si neuvědomují, že jejich výchovné metody jsou poněkud přes čáru. Šimon není zlý, jen potřebuje povolit vodítko, na kterém ho pořád drží.

Diskuze dospělých k údivu všech končí lépe, než kdo čekal. Hynek ruší sledování polohy a Šimon dostává za vyučenou. Naplno pocítil, že si měl stěhování k tátovi rozmyslet dřív. Teď ho zpátky nechce ani vlastní máma a musí přetrpět tátovu nesmlouvavou výchovu. A to zrovna ve chvíli, když si s Jirkou začíná tak rozumět!

Zdroj článku:
  • Autorský text