Slavné páry, které se daly dohromady při natáčení. Komu z nich to vydrželo

Slavné páry, které se daly dohromady při natáčení. Komu z nich to vydrželo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když tráví dlouhé dny natáčením, není divu, že se herci sblíží, a někteří tedy obzvlášť. Podívejte se na páry, kterým to na place klapalo a zkusili to i v reálném životě.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Známá dvojice se dala dohromady právě na place, a to při natáčení "Mr. & Mrs. Smith". Se vztahy s herci již měli oba zkušenosti, Angelina Jolie byla dokonce vdaná s Billym Bobem Thorntonem, po pár letech se ale rozvedli.

Ačkoliv Angelina a Brad vypadali jako dokonalý pár, ani jim to nevyšlo. V roce 2016 se Angelina i s jejich šesti dětmi od Brada odstěhovala a nyní je mají ve střídavé péči. Důvodem k rozvodu byly pravděpodobně Pittovy problémy s alkoholem, kvůli kterým údajně způsobil trápení i jejich dětem. Nyní ale mají dobrý vztah a jsou spolu nadále v kontaktu.

Blake Lively a Ryan Reynolds

Pár se potkal při natáčení "Green Lantern" v roce 2010, ale dohromady se dali až o rok později, kdy se Ryan Reynolds rozvedl s krásnou herečkou Scarlett Johansson, se kterou byl už 3 roky ženatý. Blake údajně nebyla důvodem k rozvodu, i tak se ale o rok později vzali a teď spolu mají dvě děti, Ines (4) a Jamese (5).

Před jejich vztahem Blake chodila s Pennem Badgleym, se kterým se seznámila při natáčení seriálu "Super drbna", jejich vztah skončil o 3 roky později. Poté se ještě dala dohromady s Leonardem DiCapriem, tento románek ale skončil již po pěti měsících. Pro své herecké kolegy má zřejmě slabost.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Jennifer Aniston byla manželkou Brada Pitta ještě než se dal dohromady s Angelinou Jolie. Nakonec ale i ona našla štěstí s manželem Justinem Therouxem, se kterým se seznámila v roce 2011 při natáčení filmu "Tohle je ráj". O 4 roky později se vzali, svatbu pořádali v jejich domě.

Přestože fanoušci drželi palce, aby jim manželství vyšlo, v roce 2018 se rozvedli. Prý na sebe neměli čas a neměli moc společného. Zůstávají ale i nadále přáteli. Jejich oznámení přesto všechny rozesmutnilo a hlavně šokovalo. Snad tedy Jennifer najde toho pravého právě na třetí pokus.

Jennifer Garner a Ben Affleck

Na place se dvojice potkala již mnohokrát. Poprvé při natáčení "Pearl Harbor" v roce 2000, tehdy byla ale Jennifer ještě vdaná. O dva roky později se potkali při dalším natáčení, a to u filmu "Daredevil". Tam se do sebe zamilovali a začali spolu chodit. V roce 2005 se už pořádala svatba, ale o deset let později si v manželství prošli krizí a odloučili se od sebe. Po dvou letech již oznámili rozvod. Spolu mají tři děti, Violet (11), Seraphinu Rose Elizabeth (8) a Samuela (5).

Eva Mendes a Ryan Gosling

Seznámili se při natáčení filmu "Za borovicovým hájem". Jejich vztah je sice spíše držen v tajnosti, jsou spolu ale už 9 let a mají dvě malé dcery, Esmeraldu (6) a Amandu (4). Jejich manželství je šťastné a plné lásky. V jednom rozhovoru po narození jejich první dcery Gosling prozradil, že je hrdým otcem a je Eva Mendes je přesně tou osobou, se kterou by měl být.

Snad jim tedy vztah ještě dlouho vydrží.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Zpěvačka Miley Cyrus se s okouzlujícím bratrem představitele Thora poprvé potkala v roce 2009 při natáčení filmu "Poslední píseň". Jejich vztah byl poměrně nestálý, dohromady se ale dali v roce 2010. Nicméně, v roce 2018 se vzali a letos se po asi 10 letech rozvedli.

Ne vždy tedy vztahy z natáčení vyjdou... Který pár se vám i tak líbil nejvíc?