Ulice: Pobavte se hledáním 5 rozdílů na fotce s Evženem, Blankou a Veronikou

Ulice: Pobavte se hledáním 5 rozdílů na fotce s Evženem, Blankou a Veronikou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro takové fanoušky Ulice, kteří si rádi hrají a chtěli by si trochu vytrénovat mozek, tu máme jeden zábavný úkol. Pokuste se najít všech pět rozdílů na fotografii se třemi známými hrdiny ze seriálu. Kdo má postřeh a bystrý zrak, tomu jistě nic neujde.

Diváci si poslední dobou stěžují, že Ulice nabízí jen samá negativní témata. Nevěry, rozpady manželství, hádky, alkoholismus, znásilnění, šikanu, psychické problémy mládeže, sebepoškozování… A to je pouze pár příkladů. Seriál se snaží upozorňovat na závažné potíže v současné společnosti a zároveň přinést možná řešení těm, kteří se s nimi potýkají. Ale abyste neřekli, že je to jen samá deprese, rozhodli jsme se vám poskytnout alespoň malý kousek zábavy, při níž si zároveň procvičíte zrak.

Na fotografiích uvedených níže najdete tři ze svých oblíbených postav: Veroniku Maléřovou, Evžena Šmýda a Blanku Volákovou. Pokud Ulici sledujete pravidelně, určitě dobře víte, že mezi Blankou a Evženem to v posledních dnech opět maličko skřípe. Děje se tak kvůli zdravotnímu stavu vystresované Kristýny, přesněji řečeno kvůli sporným metodám její terapeutky Julie Papežové. Dívka trpí panickými atakami a je zřejmé, že jim nedokáže čelit svépomocí. Bylo by dobré, kdyby začala brát antidepresiva, ale právě od toho ji terapeutka odrazuje. Zatímco Evžen pokládá Julii za vypočítavou manipulátorku, které jde jenom o peníze, Blanka ji naopak obhajuje a snaží se netlačit na nemocnou dceru. Evženovi pak vyčítá, že je zaujatý. Rozdílné názory vedou k nevyhnutelným hádkám.

Veronika Maléřová má v seriálu momentálně spíše podružnou úlohu. Je Blančinou nejlepší kamarádkou, proto jí často slouží jako vrba. Podobný účel naplňuje také v případě Gábiny, v jejímž salonu pracuje. V době její nepřítomnosti ho vlastně vede.

Na zmíněných fotografiích, které se na první pohled zdají totožné, můžete objevit celkem 5 rozdílů. Dopřejte si chvíli zasloužené relaxace a zjistěte, jestli je dokážete odhalit všechny.

jj
Najděte 5 rozdílů
Najděte 5 rozdílů | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Podařilo se vám najít všech 5 rozdílů? Pak si můžete gratulovat – vám jen tak něco neunikne. Pokud jste jeden či dva přehlédli, nezoufejte. Alespoň jste se trošku odreagovali a snad i trochu pobavili. Příště si jistě povedete lépe.

Řešení

f

Řešení. Našli jste je všechny? | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdroj článku:
  • Autorský text