Uječená Janice z Přátel prorazila se sborem a stala se vyhlášenou hlasovou lektorkou

Uječená Janice z Přátel prorazila se sborem a stala se vyhlášenou hlasovou lektorkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
“Ach můj Booože,” ječela Chandlerova přítelkyně Janice svou hlášku ve více než patnácti epizodách. Janice se se svým výrazným hlasem stala jednou z nejlepších vedlejších postav seriálu a v osobním životě skvělou hlasovou lektorkou.

Dcera miliardáře

Rodačka z Manhattanu Maggie Wheelerová je dcerou spisovatelky Barbary a Johna Jakobsona, který se stal nejmladším úspěšným obchodníkem na newyorské burze.

Reportérka, dabérka a zpěvačka

Maggie si zahrála především vedlejší role v mnoha filmech a seriálech. Její nejvýraznější rolí se stala právě Janice. V seriálu proslula svým upištěným hlasem a právě její hlas jí z velké míry živí a zároveň těší. Celý svůj profesní život zasvětila práci s hlasem. Na začátku své kariéry začínala jako hlasová reportérka v MTV, věnovala se dabingu, namluvila mnoho rolí v animovaných filmech. Jako zpěvačka také vydala několik alb. 

Oblíbená sbormistryně

Práce s hlasem je jejím hlavním životním posláním. Zatímco u nás je známá pouze jedinou vedlejší rolí ve známém seriálu, ve své domovině je Maggie vyhledávanou vokalistkou, která učí ve školách i na veřejnosti hlasovou výchovu a pořádá řadu workshopů zaměřených na sborový zpěv. S Emilem Deyerem řadu let vede známý pěvecký sbor Golden Bridge.

Sympatická sbormistryně je třicet let vdaná za herce Daniela Bordena Wheelera, se kterým má dvě děti.