Jamie Foxx bude v novém seriálu ztrapňovat svou dceru

Jamie Foxx bude v novém seriálu ztrapňovat svou dceru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tradice amerických rodinných situačních komedií je nesporná. Už slavná Cosby Show se dokázala vyšplhat v žebříčcích sledovanosti velmi vysoko, a dočkala se dokonce 197 epizod. Rodinná tématika a humorné situace vznikající jakoby za pochodu jsou u Američanů obzvláště oblíbené. Nově se v sitcomu objeví oblíbený herec Jamie Foxx se svou dcerou. A bude to trapas.

Hvězda v nové roli - trapný otec

Rodák z Terrellu v Texasu se již v televizi i na plátnech kin objevil v mnoha polohách. Klub hráčů z roku 2008, Nespoutaný Django z roku 2012, Robin Hood z roku 2018. Všechny tyto rozličné projekty se nyní rozšíří o zcela nový žánr – o situační komedii, kde si střihne hlavní roli spolu se svou dcerou. Netflix si totiž objednal další nový projekt. Tentokrát se bude jednat o velkou výzvu – už samotný název Dad Stop Embarassing Me, tedy Táto, přestaň mě ztrapňovat, hovoří o všem.

Hercem i producentem

Asi nikoho, kdo má doma puberťáka, tento projekt nenechá chladným. Je totiž inspirovaný skutečným vztahem jeho dcery Corinne a slavného herce. Ta to s ním rozhodně nemá jednoduché, a často se kvůli němu dokonce cítí velmi trapně a přeje si, aby ji už přestal dělat „ostudu.“ Foxx se mimo hraní bude věnovat také celé produkci seriálu. Jeho skutečná dcera se ale v sitcomu neobjeví.

O zábavu nebude nouze

Kyla Drew se představí jako Foxxova dcera, která svého rádoby vtipného otce má někdy už tak trochu po krk. Tvůrce seriálu je Bentley Kyle Evans. Právě on bude mít na starosti, aby se celý projekt doplnil a vyladil, a aby bylo v každém dílu na co koukat. Všichni si ale sáhněme do svého svědomí: situací, jak je možno svou dceru ztrapnit, je skutečně mnoho.

Pokud se projekt setká s diváckým zájmem, rozhodně se bude na co těšit a jistě vznikne celá řada zábavných situací a dílů.