Herečky, které ztvárnily prostitutky. Řekli byste to do nich?

Herečky, které ztvárnily prostitutky. Řekli byste to do nich?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filmů, kde se objevila nějaká prostitutka, je samozřejmě mnoho. Ale jen některé si budete pamatovat na hodně dlouho. Také se vám při slovech „filmová prostitutka“ vybaví jedno jméno? Ano, jistě – Julia Roberts skutečně uchvátila, ale jsou i další, pojďte se podívat na Pretty Woman, ale také na další známé filmové prostitutky.

Dokonalá a zásadová Pretty Woman v podání Julie Roberts

Jde v podstatě o pohádku. I samotná Vivien, jak se Julia ve filmu správně jmenuje, sní o tom, že ji vysvobodí princ a zachrání ji. Její hledání sexuálních partnerů má dobrý konec. Narazí na bohatého a pohledného podnikatele Edwarda Lewise, který zabloudí a potřebuje poradit cestu. Vivien nastoupí do auta a navede ho tam, kam Edward potřebuje. V této chvíli se rodí příběh „o Popelce“. Nakonec vše dobře dopadne a Vivien s Edwardem samozřejmě zůstane. V hlavních rolích se zde objeví dvě velmi slavné tváře. Julia Roberts a Richard Gere.

Bídníci se skvělou Anne Hathaway

Anne Hathaway je americká herečka, kterou mimo jiné můžete znát z filmů Deník princezny. Ve filmu Bídnici si ale zahrála prostitutku, která je velmi chudá a nemá ani na základní potřeby, jako je jídlo. Je to již 8 let, kdy se v kinech objevila premiéra filmu Bídníci, a Anne zde předvedla nezapomenutelný herecký výkon, za nějž získala i Oscara. Herečka se do role opravdu vžila, velmi zhubla, aby byla pro roli opravdu vyhladovělá a vyhublá. Také si ostříhala své dlouhé vlasy.

Český Kamarád do deště a Simona Krainová

Abychom neupozorňovali jen na výkony zahraničních hereček, známé filmové prostitutky máme i u nás v Čechách. Jistě si vzpomenete na oblíbený film Kamarád do deště, a to zejména II. díl, Příběh z Brooklynu. Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík si najmou prostitutku do nově otevřeného baru. Měla na ně nastražit past, to by se ale nesměla zamilovat do jednoho z nich. Film byl natočen v roce 1992.