3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět

3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Květen je měsíc lásky, tak toho využijte a pusťte si ty nejromantičtější filmy, které filmové plátno nabízí. Zamilované filmy jsou jednoduše klasika, kterou milují nejen ženy, ale také muži, a tak si s partnerem udělejte příjemný večer u sklenky dobrého vína a vychutnejte si filmovou romantiku ve dvou.

Láska nebeská

V tomto filmu se nejde snad každý, protože se v něm promítá hned několik vzájemně propojených dějů. Ne všechny historky jsou pouze šťastně romantické. Některé jsou smutné, jiné pošetilé, ale jsou velmi podobné skutečnému světu, ve kterém žijeme. Nechte se vtáhnout do děje, kde hlavní roli hraje chaos, který způsobuje láska. Tento film z roku 2003 má podobný styl jako Čtyři svatby a jeden pohřeb nebo Deník Bridget Jonesové, a tak se u něj dozajista budete dobře bavit.

Prázdniny

Kdo by nechtěl v těžké životní situaci zcela změnit alespoň na nějakou dobu svůj život? Přesně to udělaly Cameron Diaz a Kate Winslet ve filmu Prázdniny. Obě byly nešťastné, a tak potřebovaly změnit prostředí. Netušily však, že jim tato změna přinese opravdovou lásku a jejich život se změní navždy. Tuto romantickou komedii si nesmíte nechat ujít, protože nepatří ke klasickým filmům z tohoto žánru, ale je osobitá a neokoukaná. K tomuto filmu se budete vždy rádi vracet.

Než jsem tě poznala

Tento romantický film vás dojme – připravte si k němu spoustu kapesníků.  Je to příběh o dívce, co se začne starat o muže po vážné dopravní nehodě. Tomu neslouží tělo, ale mysl má naprosto v pořádku, a nakonec se do něj zamiluje. Bohužel však musí sledovat jeho životní rozhodnutí podstoupit eutanazii a odejít z tohoto života. Proti jeho volbě bude bojovat, ale zda tento souboj vyhraje, či nikoli, na to se podívejte sami.

Nenechte si ujít tyto skvělé romantické filmy, které vás chytnou za srdce a už nepustí. Jsou plné lásky a neskonalé vášně.

  • Láska nebeská / Love Actually (2003) | ČSFD.cz (csfd.cz)
  • Prázdniny / The Holiday (2006) | ČSFD.cz (csfd.cz)
  • https://www.csfd.cz/film/407687-nez-jsem-te-poznala/prehled/