Úžasná herečka Petra Hřebíčková se o těhotenství šla radit k šamanovi

Úžasná herečka Petra Hřebíčková se o těhotenství šla radit k šamanovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Usměvavá a vždy dobře naladěná blondýnka. Sympatická, krásná a mnoho dalších pozitivních vlastností. Pokud plánujete strávit romantický večer u dobré komedie, jakákoliv s touto herečkou v hlavní roli je skvělá volba. Podívejte se na to, co říká o miminku a v jakých filmech ji můžeme vidět.

 „Už jsem v šestém měsíci, takže už to na mně je vidět. Jsem už taková pomalejší. Mateřská se zase prodlužuje. Dítě je požehnání shůry, jsme za to rádi,“ svěřila se Blesku Petra, která se chce věnovat jen očekávanému potomkovi.

„Je mi upřímně jedno, jestli to bude holčička, nebo kluk, hlavně, aby to bylo zdravé dítko, aby se děcka měla ráda a byla spokojená. Když to bude kluk, budou se dvěma raubíři velká parta a bude tam hodně testosteronu, a když to bude holčička, přijde element, který doplní něco, co v sestavě není,“ míní herečka.

Spolu s partnerem Matějem Dadákem vychovávají dva syny – Šimona a Mikuláše. Všichni se na další přírůstek do rodiny určitě těší.

„Můj muž také studoval JAMU, věděla jsem o něm, ale to bylo všechno. Pak jsme spolu zkoušeli v Činoherním klubu, ale ani jsme spolu nehráli, měla jsem scény s někým jiným. Všimla jsem si ho, ale moc jsme spolu nekomunikovali. Znali jsme se, o sobě jsme věděli, ale neznali jsme se dobře,“ říká herečka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

„Asi po deseti nebo patnácti letech jsem se vrátila do Činoherního klubu zkoušet představení, které jsem nakonec ani nedozkoušela, a tam jsme se setkali na baru, a to už bylo jistější. Tam je dost malý bar a bylo to dost jasný,“ prozradila Petra.

Herecká kariéra

Herečka se narodila v roce 1979 v Hodoníně, kde vystudovala Obchodní akademii. Ve studiu pokračovala do Brna na JAMU, kde vystudovala obor činoherní herectví. Působila hned v několika divadlech.

Všichni tuto sympatickou blondýnku známe určitě z několika filmů. Mezi ty nejnovější patří dramatická komedie Příliš osobní známost z roku 2020 nebo Štěstí je krásná věc ze stejného roku, kde si zahrála postavu, která se ze dna (exekuce, neoblíbenost) díky výhře několika milionů vyšplhala nahoru.

Všimnout jsme si jí mohli i ve sportovní komedii Přes prsty, kde si zahrála jednu z hlavních volejbalistek. Objevila se také v romantické komedii Všechno nebo nic od režisérky Marty Ferencové.

Zdroje článku: