Novinky z Netflixu, které vám mohou zpříjemnit víkend

Novinky z Netflixu, které vám mohou zpříjemnit víkend
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát si můžete užít pořádnou porci tajemna se světoznámým Tylerem Henrym, který se proslavil jako médium umožňující lidem kontakt s osobami, které už opustily tento svět. A koho nebaví „duchaření“, možná ocení dokument vonící benzínem, který je plný rychlých automobilů.

Posmrtný život s Tylerem Henrym

  • Poprvé 11. března, 9 epizod intimní reality show

Tyler Henry je světově uznávané médium s více než 300 000 lidmi na čekací listině. Po letech, kdy byl hollywoodským oblíbeným médiem, se Tyler vydává po celé zemi, aby nabídl své služby co největšímu počtu lidí na jeho čekací listině a přinesl jim naději a odpovědi, které hledají. 

Tato transformační a emotivní série přinese odpovědi lidem a poskytne důkaz, že na tomto světě je víc, než co vidíme, a že nás naši milovaní nikdy neopustí. V průběhu sezóny diváci zažijí sílu Tylerových čtení a získají představu o tom, co to znamená žít s takovým darem.

F1: Touha po vítězství

  • Dokumentární seriál, který vznikl ve spolupráci Netflixu a Formule 1. První série byla uvedena v roce 2018.

Formule 1: Drive to Survive odstartuje s dalšími deseti epizodami 11. března, týden před zahájením sezóny 2022 v Bahrajnu.

Sezóna 4, která nabízí bezprecedentní přístup, opět zavede fanoušky do zákulisí, aby byli z první ruky svědky toho, jak se jezdci a týmy připravují na boj o vítězství v jedné z nejdramatičtějších sezón tohoto sportu.

Dvacet jezdců – někteří veteráni, někteří nováčci, tato série nabízí dosud neviděné záběry a rozhovory od největších jmen tohoto sportu. Připravte se ponořit se do nelítostné týmové rivality, nečekaných umístění na stupních vítězů a intenzivní bitvy o titul mezi Mercedesem a Red Bullem, protože tlak na startu i mimo něj dosahuje historického maxima.

Bylo nebylo… spíš nebylo

  • 1. řada hudebního seriálu ze španělské produkce

Fantasy romance přichází na Netflix také v pátek 11. března. V jedné z hlavních rolí hraje oblíbený španělský zpěvák Sebastián Yatra.

Netflix má s podobnými hudebními projekty velký úspěch a prvek fantasy by mohl být příjemným zpestřením. Seriál zve na barevnost, živost, romantiku, trochu erotiky a odlehčené zábavy.  

Násilím rozdělená dvojice se musí v jiném životě spojit, aby zlomila kletbu nad svým městem, kde se nikdo nemůže zamilovat.

 

Zdroj:

www.media.netflix.com